Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Toto, totusi majoritatea ingredientelor folosite de voi in mixul de pop-up sunt solubile sau semi-solubile. Cum se procedeaza ca aceste ingrediente sa nu se dizolve in apa?toto `U`C scrie:In compozitia unui mix de pop up intra ingrediente cu o valoare nutritionala ridicata ca, Calcium Caseinat,Rennet Casein,Mesh Acid Casein,Wpc,Izolat soia etc. Asa ca pot fi numite HNV.
Noi la CPK ne producem singuri mixul de pop-up si cred ca as putea sa fac pop-up-uri de Belachan, cu o includere de pudra de Belachan pana la 20%. Ce culoare v ar placea sa fie ?
Atentie aroma de Belachan nu exista...daca ati cumparat aroma pe care scrie Belachan este o pacaleala ordinara acea aroma este de Shrimp iar mirosul nu are nicio legatura cu mirosul de Shrimp fermentat adica Belachan.
Maine voi face primul test daca am timp si ii dau de cap din prima revin cu poze.
EcoFish scrie:De altfel asta o cofirma si rezultatele din competitii, zona unde (pune ce vrei tu in loc de Select Baits) nu a reusit sa aiba eficienta niciodata. Oare de ce?
Dupa cate stiu, castigatorii Meet Carp Romanian Awards de anul trecut au folosit si boiliesuri de la Select Baits. N-as compara bilele de la Select cu bilele super colorate si aromate ale unor "marci" enumerate de tine mai sus.EcoFish scrie:Cu ce se pescuieste in cupele private si in CN, stiu cam 95% din cei care acceseaza forumul Crapmania. Cu totii am apreciat rezultatele obtinute de catre nada provenita de la Carping, Vali Martoiu, Dudi Baits, Vali Bonto, Radu Badica,Dorin Antonesei, CPK, MG, Senzor. etc. Am mentionat doar ca Select Baits nu se afla printre ei. Nu vreau sa supar pe cei care fac lobby pentru Select Baits in cadrul acestui topic, motivati sau nu, dar nu trebuie sa deranjeze opinia mea si anume ca Select Baits este o nada fara personalitate, care nu a reusit in cei 3 ani de la aparitie sa isi gaseasca locul in topul aprecierilor pescarilor de crap. Acestea fiind spuse, ma opresc aici. Multumesc.
EcoFish scrie:Nu vreau sa supar pe cei care fac lobby pentru Select Baits in cadrul acestui topic, motivati sau nu, dar nu trebuie sa deranjeze opinia mea si anume ca Select Baits este o nada fara personalitate, care nu a reusit in cei 3 ani de la aparitie sa isi gaseasca locul in topul aprecierilor pescarilor de crap.
spui ca select baits e nada fara personalitate doar pentru ca nu e folosita in concursuri? 95% dintre utilizatorii acestui forum stiu cu ce se declara ca se foloseste in concursuriEcoFish scrie:Cu ce se pescuieste in cupele private si in CN, stiu cam 95% din cei care acceseaza forumul Crapmania. Cu totii am apreciat rezultatele obtinute de catre nada provenita de la Carping, Vali Martoiu, Dudi Baits, Vali Bonto, Radu Badica,Dorin Antonesei, CPK, MG, Senzor. etc. Am mentionat doar ca Select Baits nu se afla printre ei. Nu vreau sa supar pe cei care fac lobby pentru Select Baits in cadrul acestui topic, motivati sau nu, dar nu trebuie sa deranjeze opinia mea si anume ca Select Baits este o nada fara personalitate, care nu a reusit in cei 3 ani de la aparitie sa isi gaseasca locul in topul aprecierilor pescarilor de crap. Acestea fiind spuse, ma opresc aici. Multumesc.