Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Da, suntem.Vladut Mateianu scrie:Sunteti de acord ca George Iorga sa supervizeze acest concurs ?
1.Lot Senzor DA
2.Lot Nini Horn DA
3.Lot Fair Play Fishing(Raphael Postu) DA
4.Lot Carp Maniac(Stefan Avram) DA
5.Lot Green Lake
6.Lot Carp United(Dragos Sinca)DA
7.Lot Hermes Peris (Iohann) DA
8.Lot APS Bucuresti
Asteptam si voturile managerilor loturilor APS si Green Lake !
Vladut Mateianu scrie:Sunteti de acord ca George Iorga sa supervizeze acest concurs ?
1.Lot Senzor DA
2.Lot Nini Horn DA
3.Lot Fair Play Fishing(Raphael Postu) DA
4.Lot Carp Maniac(Stefan Avram) DA
5.Lot Green Lake DAA!
6.Lot Carp United(Dragos Sinca)DA
7.Lot Hermes Peris (Iohann) DA
8.Lot APS Bucuresti
Asteptam si voturile managerilor loturilor APS si Green Lake !
Nu e exclusiv pe boilies ! Nu vad in regulament restrictia asta si nici n-am vazut in celalalt topic vreo discutie referitoare la acest aspect. Din punctul meu de vedere, daca tot se foloseste sistemul CIPS de punctare, ar trebui mentinute regulile lor si in ceeace privesc nada si momelile folosite ! Ptr. sistemul asta de punctare, e important sa lasi pescarul din stand sa-si castige sectorul cum si cu ce se pricepe mai bine.RazvanG scrie:Am intrebat ceva si vad ca nu s-a inteles:
- se doreste pescuitul in acest concurs EXCLUSIV la BOILIES....sau boilies si alaturi se pot pune si saculeti cu cereale?
De acord cu ce a scris Razvan. La fel am crezut ca se va merge pe boilies.RazvanG scrie:George,eu am pus aceasta intrebare,convins fiind ca in momentul in care au fost intersize momitoarele,se va pescui la boilies sau pop-up.
Vrem sa stim sigur si cred ca si celelalte loturi doresc sa stie,cu ce este si cu ce nu este voie sa se pescuiasca.
Eu cred ca o propunere din partea ta,care sa fie votata de toate loturile participante,ar fi extrem de oportuna.