Lansez o provocare !!! Cupa Magazinelor de pescuit

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Lansez o provocare !!! Cupa Magazinelor de pescuit

Mesaj de Vladut Mateianu »

Pai daca iau si eu 2 consacrati si zic ca lucreaxa la mine, este ok ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

razvan nafornita
Pescar de competitie

Mesaj de razvan nafornita »

Vladut Mateianu scrie:Pai daca iau si eu 2 consacrati si zic ca lucreaxa la mine, este ok ? :roll:
Cred ca aia consacratii deja sunt cunoscuti nu cred ca ar trebui sa ne facem griji despre ei . Acum astia care au un singur angajat ce ar trebui sa faca , sa vina si cu contabila ( 65 de ani 140 kg ) si cu avocatu ??? Eventual si cu fisa fiscala 2013 , si cu ultimul ordin de plata la sanatate , pensii si somaj , eventual si cu TVA-ul platit la zi ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Am glumit . Personal nu sunt de acord cu faptul ca ar trebui sa demonstreze cineva ca este angajat cu contract . Contracte de munca pot sa fac si eu cate 15 pe zi , si daca vrei le si inregistrez in REVISAL si a doua zi le inchid . Nu platesc nimic la stat . Nu este vreo mare smecherie . Eu o interpretez exact ca pe o provocare si cred ca toata lumea va interpreta asa .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Da Razvan, dar este in joc onoarea magazinelor...deci de ce sa triseze unii ? Este ca si cum te-ai baga la coada in fata... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Vad ca nu sa retinut titlul acestei provocari - Cupa Magazinelor de pescuit -

Este vorba despre magazinele care se ocupa cu articole de pescuit , eu cred ca sunt destul de multe astfel de magazine in aceasta tara ca sa se poata organiza un concurs frumos . Normal este sa poata participa si firmele en gros de unde se aprovizioneaza magazinele cu articole de pescuit . Nu este corect ca sa participe pescari de top daca acestia nu au activitate intrun astfel de magazin .Este exclusa problema cu cartea de munca , sper ca a fost o gluma :lol: Dupa cum a propus Claudiu premiile vor fi destul de mari si de aici sunt discutii . Sper ca se vor gasi solutii incit acest concurs sa se tina .Este prea frumoasa provocarea incit acest concurs sa nu aiba loc .

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Oare magazinul Dan Mitranescu si magazinul Vasilica Baboieru sa nu fi vazut aceasta provocare ? Hai baieti ce mai asteptati ?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

incit acest concurs sa nu aiba loc .
Deja te-ai dezumflat Nae... :roll: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

CLAUMAR PESCAR
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUMAR PESCAR »

[quote="popescu59"]Vad ca nu sa retinut titlul acestei provocari - Cupa Magazinelor de pescuit -

Dupa cum a propus Claudiu premiile vor fi destul de mari si de aici sunt discutii
Taxa de 500 euro a fost doar o propunere. Putem tine concursul doar pentru "Glorie" si va fi o taxa care sa acopere cheltuielile de organizare. Astept in continuare sugestii.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

popescu59 scrie:Oare magazinul Dan Mitranescu si magazinul Vasilica Baboieru sa nu fi vazut aceasta provocare ? Hai baieti ce mai asteptati ?
Atat eu cat si Vasile cred ca suntem ultimii care sa isi exprime parerea. Noi cred ca dam dovada permanent ca ne intereseaza sa cunoastem pescuitul pana la cel mai inalt nivel si atunci cand facem o recomandare sa avem si ceva "referinte".
Provocarea nu cred ca este pentru noi . :wink:

P.S. Bravo Claumar ! :wink:
P.S.2 Cel putin eu vin cu placere in orice conditii. Vin mai mult ca sa filmez . :wink: :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”