Folosesc pe langa rod pod si un set de picheti cu buzzbar pt 2 lansete , problema e ca atunci cand intep pichetul de pe fata oricat l-as infige in pamant se misca .
Se justifica achizitionarea unor stabilizatori pt picheti sau sunt doar un moft ?1

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Eu stiu ca te-au bascalit astia ca scrii multe prostii dar poti sa iti faci un topic separat, nu cred ca se supara Mibi pe tinecornel.s scrie:Stie cineva cat au in diametru interior talpicile alea de ponton pentru picheti?
stage ....pix, cum le cheama.
I-am loat frica mahzfcristian scrie:Eu stiu ca te-au bascalit astia ca scrii multe prostii dar poti sa iti faci un topic separat, nu cred ca se supara Mibi pe tinecornel.s scrie:Stie cineva cat au in diametru interior talpicile alea de ponton pentru picheti?
stage ....pix, cum le cheama.
Pai ce faci ma cu 14 aracesti via ?!?!?!cornel.s scrie:I-am loat frica mahzfcristian scrie:Eu stiu ca te-au bascalit astia ca scrii multe prostii dar poti sa iti faci un topic separat, nu cred ca se supara Mibi pe tinecornel.s scrie:Stie cineva cat au in diametru interior talpicile alea de ponton pentru picheti?
stage ....pix, cum le cheama..
Mi-am luat si io vreo 14 picheti, amestecati si ziceam sa profit si io de prieteni. Sa ma ajute si pe mine cineva in viata asta.