Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Cornele, intreaba-l daca i-a stricat postul pastelui cantarile la nunti, poate de aceea bantuie noaptea la vanatoare de vrajitoare...cornelserbu scrie:poate ca sunt off topic asa cum spui, insa ar trebui sa-ti vezi intai barna din ochi...nu de alta, dar tu pari total off fishing.Allen Besnovich scrie:Sunteti offtopic, ca de obicei.
PS: e cam tarziu pt dv sa stati pe internet la ora asta, poate de acolo si discuția in afara subiectului.
sper sa te potolesti si sa-ti vezi de treaba...o alta treaba, caci la asta m-ai convins ca esti pe dinafara
apropo, de ce nu incerci in continuare cu muzica ???
ps. gata, am incheiat...intelege ce vrei si fii amabil si scuteste-ma !
lasa-l, gabi, baiatul e-n lumea lui asa cum am spus paralela cu pescuitul...gabi1 scrie:Cornele, intreaba-l daca i-a stricat postul pastelui cantarile la nunti, poate de aceea bantuie noaptea la vanatoare de vrajitoare...![]()
Off-topic e tampenia asta!Problema respectiva apărea la primele modele apărute, in '99.
Nu, nu! Mai bine sa bata campii despre mulinete!apropo, de ce nu incerci in continuare cu muzica ???
Ce sa-i mai spun, un simplu search ar fi evitat multe discutii inutile, din pacate comoditatea este "cocoana" mare.mai bine spune-i tu celui care a deschis topicul cat de indestructibile si cat de fiabile sunt bbrlc-urile care s-au fabricat din '99 si pe care le-am vazut la prima cupa mondiala de pe sarulesti...aia castigata de becker...pescarul nu tesnismrnul cum ar crede...stim noi cine![]()
![]()
Prietene, in nicio pozitie de acum in 50 de ani nu ai tu calitatea sa il tragi de maneca pe Cornel Serbu, iti poate fi parinte si nu numai... crede-ma !!Allen Besnovich scrie:Adică asa cum faci tu acum ?
Buna idee, cu conditia sa folosesti frana de serviciu simultan cu cea de securitate.Allen Besnovich scrie:
Cu tine, oricum, nu o scoate nimeni la capăt, asa că mă voi opri aici.