Moderatori: Vladut Mateianu, Dan Mateianu
Renunta la "retinere" lasa sa se pescuiasca doar C&R( asta este parerea mea).Vladut Mateianu scrie:Si o concluzie, dupa primele 100 de bonuri de pescuit eliberate :
76 de bonuri au fost cu "retinere"
24 de bunuri "c&r"
Concluziile le trageti voi !
Da dar daca nu prinzi peste atunci C&R costa 100 leipascugigi scrie:Sunt de acord cu pescuitul cu retinere (eu pescuiesc numai C&R) dar daca te uiti pe pereturi pentru pescuit cu retinere sambata si duminica costa 100 ron cu retinere 5 kg.,pesciut in aceiasi perioada C&R este 55 ron deci asta inseamna ca 5kg costa 45 ron.Oare nu cumva este incurajat pescuitul cu retinere ?
zfcristian scrie:Da dar daca nu prinzi peste atunci C&R costa 100 leipascugigi scrie:Sunt de acord cu pescuitul cu retinere (eu pescuiesc numai C&R) dar daca te uiti pe pereturi pentru pescuit cu retinere sambata si duminica costa 100 ron cu retinere 5 kg.,pesciut in aceiasi perioada C&R este 55 ron deci asta inseamna ca 5kg costa 45 ron.Oare nu cumva este incurajat pescuitul cu retinere ?
Atunci mergi pe C& R dar daca te duci la pescuit cu retinere logic ar fi ca te astepti sa aduci peste, nu ?!?!?pascugigi scrie:
Daca cumperi un bilet la loto cine iti garanteaza ca si cistigi ? Cind te duci la pescuit zici ca mergi sa pescuiesti nu zici ca te tuci sa aduci peste!
Ba da, doar ca, eu unul, nu vad nimic rau in asta. Pescuitul cu retinere nu este decat o alta forma de a vinde peste, valorificarea resursei piscicole fiind si scopul acestui gen de afaceri.Oare nu cumva este incurajat pescuitul cu retinere ?