Parerea mea e ca este mult mai putin!Parerea mea ca este ceva mai mult de 1%

Eu insumi sunt un exemplu. Pana m-am insurat eram pescar 100% C&R.

Moderatori: Vladut Mateianu, Dan Mateianu
Parerea mea e ca este mult mai putin!Parerea mea ca este ceva mai mult de 1%
Vladut Mateianu scrie:Asa este, doar ca , procentual vorbind, numarul pescarilor C&R este sub 1% din marea masa a pescarilor de crap....
Tine-o tot asa, balta are nevoie de bani pana la urma...plus ca taxa de retinere mi se pare prea corecta, mai ales in cursul sapt..Vladut Mateianu scrie:Sunt unul dintre promovatorii fenomenului C&R in Romania, incepand din 2004. Adica de 10 ani. Daca acum 10 ani erau 40 de pescari C&R, acum sunt 400. Sau poate exagerez...
Asta se numeste dezvoltare ?Eu cre ca nu, fenomenul C&R in Roamnia s-a nascut mort ! Si timpul o sa-ti demonstreze vorbele mele, cand esti mereu pe balta, printre pescari, intelegi altfel lucrurile...
Un punct de vedere foarte pertinent, care reflecteaza intocmai realitatea !mircione scrie:se deviaza de la partide de pescuit ....pe acest topic si o voi face si eu ...merg deseori la pescuit c&r ...dar cateodata la retinere...si asta si pe balti cu o desitate a pestelui mare din balta respectiva nu trebuiesc neglijati nici pescarii c&r nici cei cu retinere cand vreau de o saramura nu ma duc in cora sa dau banii pe medalioane ma duc la peste ...poate prind daca ma pricep daca nu ma duc si iau "de pe gheata" dar de ce sa nu o fac direct din balta ...nu ?? mi se pare o prostie sa pui numai c&r ......pescarii de c&r sunt in pondere mica fata de cei cu retinere si aici este vorba de bani zic eu ....daca ai fooaarte multi bani da...ma duc in cora iau un peste ...platesc pe cineva sa-l curete sa-l portioneze......etc ....nu mai ajung acasa sa stau sa-l curat sa-l portionez.....samd dar si asa parca alta satisfactie cand al prind eu...si stiti ceva eu am invatat sa pescuiesc la varga si aici ma refer la cea rudimentara din trestie .. nu m-am nascut direct su shimano si daiwa in mana ......si deseori pescuiesc si dupa caras la varga (moartea mea) ......momentele fericite....NEPRETUITE....fir intins tuturor !