Turneul AVP – Campionatul National 2009 - Etapa II, Darvari

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

dan cotelici
Puncte: 0

Re: Turneul AVP – Campionatul National 2009 - Etapa II, Darvari

Mesaj de dan cotelici »

NU SUNT DE ACORD CU NICI O MODIFICARE IN CEEA CE PRIVESTE NUMARUL DE LOCURI.
Fortam capacitatea baltilor si ridicam la cote maxime influenta norocului sau a nesansei.
De la 51 la 30 va fi oricum dureros.
PRIORITATE DE INSCRIERE FARA LIMITARI AR TREBUI SA AIBA DOAR CLUBURILE CARE S-AU IMPLICAT IN STABILIREA REGULAMENTULUI SI IN ORGANIZARE.
LOCURILE RAMASE SE POT IMPARTI IN MOD EGAL DE CELELALTE CLUBURI.
Daca mai raman locuri pot sa se inscrie si independenti.

PS. Daca taxa de manse ar fi fost 8-9 milioane nu se ajungea aici.
The second best is the first loser!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

sa fiti sanatosi ! ...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

da frumos ......eu unul daca o sa cad pe un loc prost unde orice as face nu am nici o sansa sa ies in primii 51 o sa-mi rup toate lansetele dar o sa vedeti pe carca cui.... :D si sa-mi explice in fata cum am fost un pescar prost si nu am voie mai departe sa merg.!

PS...glumesc cu carca ,dar merita cel care-mi ia dreptul sa mai merg la celelalte etape, pe motivul ca am avut ghinion la extragere....si daca am avut ghinion o data inseamna ca nu am ce cauta mai departe. :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

crapu1

Mesaj de crapu1 »

Trebuie sa intelegeti ca Hobaia are in esenta locuri echilibrate iar daca nu lasam lista deschisa se spunea ca nu am fost impartiali si nu le-am dat tuturor sanse sa mearga la CM.Este adevarat ca mai intervine si sansa dar..........asta este pescuitul la crap;70%stiinta si 30% sansa.Dane !!! Nu aveai cum sa faci impartirea celor 51 de locuri ,cat sa discutat initial, pt ca sunt cluburi cu un nr.mare de membri care doresc sa mearga la calificari si cluburi cu doar 8-10 membri si nu ar fi fost corect sa-i limitezi,ca sa nu mai vorbim de independenti care in acest caz nu ar fi avut loc.hai sa vedem pana la urma cati vor fii inscrisi......cati vor plati taxa si dupa aceea vom vedea.Razvan Dobrescu

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Razvane ve/ti vedea ca nu va fi chiar asa de egala cu un numar mare de echipe,cu doua sectoare care vor avea echipe pe ambele maluri.am facut de curiozitate un clasamnet general la CC 2007 unde au fost 63 de echipe unde Cipica-Hamude au terminat cu 9 kg in sectorul B si pe 56 la general Val Pangica 12kg tot in B si 54 la general.deci norocul va avea multe procente in ecuatia asta si nu vreau sa ma gandesc cum va fi cu mai multe echipe.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Vali, nu m-am referit la tine. Stiu in ce situatie erai la a doua sedinta.

Cred ca Maestru a sintetizat cel mai bine situatia.

Dane, incearca sa te pui in locul meu. Daca aveai multe echipe tot asa gandeai? Intr-adevar de la 51 la 30 e dureros dar de la 5 la 4 si de la 4 la 1 nu e? :mrgreen: Orice pozitie pierduta e dureroasa dar eu sunt dispus sa-mi asum riscurile. E o competitie, nu e pe baza de dat din coate sa ajung in fata. Pun pariu ca si la 800-900 lei tot aici se ajungea.

Va reamintesc faptul ca Victor a propus o varianta care echilibra sansele perfect. Daca se desfasoara mansele simultan pe doua balti nu mai exista niciun fel de aglomeratie, se pot scoate locurile neproductive, etc.

Iuliane, afirmatiile astea sa le faci si deseara in fata colegilor carora vrei sa le limitezi dreptul de participare ca sa ai tu sanse mai bune.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

crapu1 scrie:Trebuie sa intelegeti ca Hobaia are in esenta locuri echilibrate .............
Razvan Dobrescu
Razvane, am organizat cele mai multe concursuri pe Hobaia si te asigur ca balta este o loterie daca nu este sectorizata corespunzator ! Si, degeaba castigi sectorul de la cabana ca oricum iesi pe 3 la general, celelalte 2 sectoare fiind mult mai productive.....

PS Organizatorii unei etape(adica cei care II PLATESC pe arbitrii), au voie sa participe la etapa respectiva ? :?: :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornel s.

Mesaj de cornel s. »

iuliane, sa vezi ce bataita iei diseara ! ai auzit de osanale ? hahahahaha :D

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:PS Organizatorii unei etape(adica cei care II PLATESC pe arbitrii), au voie sa participe la etapa respectiva ? :?: :roll:
DA

si bine-nteles ca vor fura pe rupte, doar au arbitrii de partea lor... :D

ieri sau alaltaieri, ti-am dat un exemplu cu un meci dinamo-steaua si recunosc ca am uitat sa-ti spun ca in cazul respectiv, dinamo ii plateste pe arbitrii si tot de geaba... :D :D :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Vladut

si ce, te doare gura sa ne dai un sfat cum s-o sectorizam ??? :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet