ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
george tomescu

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de george tomescu »

Vali Vesa scrie:Nu-i intereseaza Mariane, se merge pe principiul "a murit capra noastra, sa moara si a voastra".
Isi dau seama ca dupa un al doilea CM organizat, cel putin, la standardele din 2012 le va fi aproape imposibil sa egaleze aceste performante.
Si atunci merg la rupere ... :evil: :evil: :evil:
Pacat de cei de langa popescu, pentru ca sunt oameni care au muncit, candva, pentru miscarea crapista, pentru glorie, pentru Romania.
CS APS

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:noi ne pricepem cel mai bine sa daramam. pe forum, ca-i cel mai comod. si gratis.
poti da un exemplu cu ceva daramat pe forum, dar concret nu vorbe ?
si inca ceva, tie chiar iti place ce face popescu :?: :?: :?:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:noi ne pricepem cel mai bine sa daramam. pe forum, ca-i cel mai comod. si gratis.
poti da un exemplu cu ceva daramat pe forum, dar concret nu vorbe ?
si inca ceva, tie chiar iti place ce face popescu :?: :?: :?:
pot, desigur ca pot. dar nu cred ca mai are rost sa redeschid polemici vechi.

iti raspund insa la intrebare. nu imi place ce face popescu. eu cred ca cel mai bine era ca popescu sa mearga pe calea protocolului federatie-agvps-rig si sa negocieze.
anul asta Romania ar fi organizat sub egida federatiei, prin agvps la corbu nationalele si mondialul. parerea mea.
The One Team

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

e mai simplu "sa ni se faca".

si apoi, dupa ce il inlaturi pe popescu cineva trebuie sa munceasca, sa construiasca.
1) Daca trebuie sa-l inlaturi pe popescu ca sa construiesti, ce fel de constructie/asociatie/federatie e asta? Si cum ar putea un om onest sa se alature potaii? Inlaturati-l voi, cei care stati acum langa el si, dupa, apucati-va de treaba: organizati competitii, dovediti ca sunteti in stare sa sustineti activitatea competitionala. Si, poate asa, veti reusi sa convingeti oamenii ca sunteti bine-intentionati. Altfel, practicand jocul asta de glezne ipocrit, tacand si lasand capul in jos ori de cate ori seful vostru comite fo' tampenie si asteptand doar sa-i folositi pe pescari pentru a va atinge scopurile, nu merge!
2) Da, "sa ni se faca", daca cineva vrea sa fie considerat liderul lumii crapiste. Nu poti sa si incerci sa intri cu forta/picioarele in viata pescarilor si doar sa stii sa ameninti/jignesti. Trebuie mai intai sa construiesti ceva si sa oferi. C-asa e-n tenis!
3) Tu insuti incepusesi un proiect (organigrama, buget etc) din pozitia de sef la subcomisia de crap. Cand insa te-am intrebat unde-s banii ai recunoscut ca habar n-ai si l-ai lasat balta, te-ai retras. Probabil ca, incet-incet ti-ai dat seama ca toate promisiunile popesciene sunt doar himere ale unui lunatic.
4) Iata ca FIPS-CIPS a hotarat: merge mai departe cu AGVPS. Acum cateva luni ai afirmat ca, in cazul in care se intampla asta, nu stii ce vei face in continuare. Ne poti spune intre timp daca te-ai hotarat?
5) Care-i parerea ta despre actiunile presedintelui federatiei care pot determina ca CM-ul sa fie mutat in alta parte?

P.S. Si sa clarificam un lucru: nu ne cunoastem personal (si asta o consider, din parte-mi cel putin, o pierdere) stiu ca esti un pescar foarte bun, unul dintre promotorii carpfishingului in Romania si respect asta si simplul fapt ca tie iti sunt adresate aceste intrebari si sunt dispus sa stau de vorba cu tine ca om ce reprezinta federatia ar trebui sa te convinga ca sunt bine intentionat.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

eu cred ca cel mai bine era ca popescu sa mearga pe calea protocolului federatie-agvps-rig si sa negocieze.
anul asta Romania ar fi organizat sub egida federatiei, prin agvps la corbu nationalele si mondialul. parerea mea.
Pai aici era toata manevra lui popescu, acest protocol nu insemna altceva decat recunoasterea fedreatiei, restul veneau de la sine. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

ionut72 scrie: P.S. Si sa clarificam un lucru: nu ne cunoastem personal (si asta o consider, din parte-mi cel putin, o pierdere) stiu ca esti un pescar foarte bun, unul dintre promotorii carpfishingului in Romania si respect asta si simplul fapt ca tie iti sunt adresate aceste intrebari si sunt dispus sa stau de vorba cu tine ca om ce reprezinta federatia ar trebui sa te convinga ca sunt bine intentionat.
multumesc. cu cine am onoarea?
The One Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

gabi1 scrie: ...acest protocol nu insemna altceva decat recunoasterea fedreatiei, restul veneau de la sine. :wink:
Si in purul stil ce-i apartine, a dat cu bata'n balta.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

gabi1 scrie:
eu cred ca cel mai bine era ca popescu sa mearga pe calea protocolului federatie-agvps-rig si sa negocieze.
Pai aici era toata manevra lui popescu, acest protocol nu insemna altceva decat recunoasterea fedreatiei, restul veneau de la sine. :wink:
Uite e momentul sa imi cer scuze fata de cineva . Ma bucur ca ai fost singurul care ai observat nuanta fina . Din pacate lucrurile nu se vor intimpla , cu toate ca era posibil un moment de coabitare , atit timp cat Popescu are deja aceasta autorizare a MTS-ului . Nu isi joaca cartea , vrea tribunal adica sau totul sau nimic . E optiunea lui , votata in Biroul Federal . Restul e istorie si trecere de vreme ...

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Vali Vesa scrie:
gabi1 scrie: ...acest protocol nu insemna altceva decat recunoasterea fedreatiei, restul veneau de la sine. :wink:
Si in purul stil ce-i apartine, a dat cu bata'n balta.
Doua scenarii a avut zdreanta pentru a ajunge pe cai mari:
1.Sa "convinga" cluburile cu pescarii de competitie/palmares sa adere la cosmelia lui.
2.Manevra cu protocolul.
Dumnezeu a vrut sa nu-i iasa si a s..t-o!!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Ionut-Paul Cojocaru.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”