e mai simplu "sa ni se faca".
si apoi, dupa ce il inlaturi pe popescu cineva trebuie sa munceasca, sa construiasca.
1) Daca trebuie sa-l inlaturi pe popescu ca sa construiesti, ce fel de constructie/asociatie/federatie e asta? Si cum ar putea un om onest sa se alature potaii? Inlaturati-l voi, cei care stati acum langa el si, dupa, apucati-va de treaba: organizati competitii, dovediti ca sunteti in stare sa sustineti activitatea competitionala. Si, poate asa, veti reusi sa convingeti oamenii ca sunteti bine-intentionati. Altfel, practicand jocul asta de glezne ipocrit, tacand si lasand capul in jos ori de cate ori seful vostru comite fo' tampenie si asteptand doar sa-i folositi pe pescari pentru a va atinge scopurile, nu merge!
2) Da, "sa ni se faca", daca cineva vrea sa fie considerat liderul lumii crapiste. Nu poti sa si incerci sa intri cu forta/picioarele in viata pescarilor si doar sa stii sa ameninti/jignesti. Trebuie
mai intai sa construiesti ceva si sa oferi. C-asa e-n tenis!
3) Tu insuti incepusesi un proiect (organigrama, buget etc) din pozitia de sef la subcomisia de crap. Cand insa te-am intrebat unde-s banii ai recunoscut ca habar n-ai si l-ai lasat balta, te-ai retras. Probabil ca, incet-incet ti-ai dat seama ca toate promisiunile popesciene sunt doar himere ale unui lunatic.
4) Iata ca FIPS-CIPS a hotarat: merge mai departe cu AGVPS. Acum cateva luni ai afirmat ca, in cazul in care se intampla asta, nu stii ce vei face in continuare. Ne poti spune intre timp daca te-ai hotarat?
5) Care-i parerea ta despre actiunile
presedintelui federatiei care pot determina ca CM-ul sa fie mutat in alta parte?
P.S. Si sa clarificam un lucru: nu ne cunoastem personal (si asta o consider, din parte-mi cel putin, o pierdere) stiu ca esti un pescar foarte bun, unul dintre promotorii carpfishingului in Romania si respect asta si simplul fapt ca
tie iti sunt adresate aceste intrebari si sunt dispus sa stau de vorba cu tine ca om ce reprezinta federatia ar trebui sa te convinga ca sunt bine intentionat.