ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Val
Pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Val »

oanavictor scrie:
Val scrie:
Ocupata-te !!! Si faceti proiecte in limba romana ..... pentru numele lui D-zeu ! Si tu si Bentu !
poate traduci tu ce ai scris mai sus ..........cred ca e in malgasa sau burundeza ........si pe urma vei primii o oferta pentru a fi cooptat ca talmaci :lol: :lol: pentru redactarea memoriilor viitoare :idea:
Scuze , am schimbat pe diacritice ... ca pe malgasa scrisa nu intelegi ... si ai dreptate .

Ocupă-te ! Fă ceva ,....de gură ești maxim ! De ce țipi acum ...ce nu stiai ? Ca se ajunge la blocaj ? Ai vreo propunere concretă ? Tu nu ai incercat nici cu paznicul de pe balta ta sa dialoghezi .... si sa rezolvi ceva ! Asa cum stau lucrurile .... acum , ma mir ca nu te bate lumea cu pietre .... :lol: :lol: :lol:

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

Val scrie:
Pai asa ziceam si eu :lol: :lol: Ca ce e mitologie ..... nu mai schimba nici dracu pe nicaieri ...
Uite acum cu limba romana ce discutii sunt .... suntem daci , sau romani , etc .... te pun la curent cu ceea ce inseamna imposibilitatea ca prin dovezi certe sa schimbi o regula de 200 ani , de la Scoala Ardeleana incoace .. La noi se cheama Scoala de vara de la Darvari .... si era tinuta de Mao Tze Dun , care a spus ca daca spui de 1000 ori o minciuna , va deveni un cert adevar.
Prin urmare ... dupa ora 16.00 ... asa e regula lui Oana , iar eu sunt lipsit de argumente si nici nu imi propun . Un singur argument ar fi ...limba romana ...pe care eu o respect si dupa ora 16.00 ... iar altii in servraj emotional nu o respecta si o jignesc si la ora 7.00 AM .
Din pacate tu ai adoptat si imbratisat cu mult aplomb IDEOLOGIA CHU-CHE[CHUCH'E] LANSATA DE KIM-IR-SEN IN INTUNECATA KOREE DE NORD SI CONTINUATA IN TIMPURILE NOASTRE DE GURU ABSOLUT PE CARE-L DIVINIZEZI SI-L URMEZI NECONDITIONAT ! :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

oanavictor scrie:
Val scrie:
Pai asa ziceam si eu :lol: :lol: Ca ce e mitologie ..... nu mai schimba nici dracu pe nicaieri ...
Uite acum cu limba romana ce discutii sunt .... suntem daci , sau romani , etc .... te pun la curent cu ceea ce inseamna imposibilitatea ca prin dovezi certe sa schimbi o regula de 200 ani , de la Scoala Ardeleana incoace .. La noi se cheama Scoala de vara de la Darvari .... si era tinuta de Mao Tze Dun , care a spus ca daca spui de 1000 ori o minciuna , va deveni un cert adevar.
Prin urmare ... dupa ora 16.00 ... asa e regula lui Oana , iar eu sunt lipsit de argumente si nici nu imi propun . Un singur argument ar fi ...limba romana ...pe care eu o respect si dupa ora 16.00 ... iar altii in servraj emotional nu o respecta si o jignesc si la ora 7.00 AM .
Din pacate tu ai adoptat si imbratisat cu mult aplomb IDEOLOGIA CHU-CHE[CHUCH'E] LANSATA DE KIM-IR-SEN IN INTUNECATA KOREE DE NORD SI CONTINUATA IN TIMPURILE NOASTRE DE GURU ABSOLUT PE CARE-L DIVINIZEZI SI-L URMEZI NECONDITIONAT ! :lol: :lol:
Uite ca ma ia plinsul ... repet ! Eu asa de bine de rau , mai beat cum vrei tu sa ma consideri mereu , depinde ora , am propus ceva solutii pentru pescari .... Tu ce ai facut ? Te-ai fotografiat cu echipa CM in 2012 ))))))))))))))))))))))))))) si atit ! Bine ca nu erai in sandale . Chiar daca nu iti place sa o recunosti stiu si ce este AGVPS stiu , sau cred ca incerc sa aflu si ce este FRPS ..... amindoua se c..a pe pescari ... dar asta de la Alba INCA mai poate fi educata !

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

ORA 20 ........cer scuze cititorilor acestui forum pentru faptul ca nu am fost atent cat este ora .........cand am citat din povetele nemuritoare ale distinsului domn cu nume atat de alambicat ......incat nu pot sa-l pronunt neavand pregatirea necesara !
promit solemn ca pe viitor sa nu mai fac aceasta greseala si sa ma bag in seama cu asa un mare strateg !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

oanavictor scrie:ORA 20 ........cer scuze cititorilor acestui forum pentru faptul ca nu am fost atent cat este ora .........cand am citat din povetele nemuritoare ale distinsului domn cu nume atat de alambicat ......incat nu pot sa-l pronunt neavand pregatirea necesara !
promit solemn ca pe viitor sa nu mai fac aceasta greseala si sa ma bag in seama cu asa un mare strateg !
ce bine ai face ..... ))) :P :P :P :P :P . Oricum nu faci nimic . Ceva poze ... dar sunt deja istorie .... oricum s-au crapat ramele la toti care te au prin poza cu CM 2012 . )))
Si retorica veche ... se stie ... iti cam pierzi vremea , s-a marcat ! ... Esti repetiitiv si asta e apanajul chinezului ala de care vorbeam mai devreme .
Dar pesemne ca ai timp liber mult la dispozitie ...Poate o tabla , un sah , un popa prostul ...ceva interactiv ? Mai trece timpul , iti pune mintea la contributie si poate vi si tu cu o idee ..nu numai cu reclamatii ca pe vremuri , la condicutza aia cu ospatarii...
Este 20.18 ... :oops: :oops: :oops: :oops:

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Val scrie:... dar asta de la Alba INCA mai poate fi educata !
Asta de la Alba, datorita "organizarii si regulamentului", v-ar asigura niste "pozitii" din care nu o sa mai puteti fii indepartati oricat de mult i-ati f_te legal (sau nu) pe pescarii de competitie. In plus, operatiunea "Bute reloaded" v-ar aranja lozu' pe o perioada lunga de timp...restu' e vrajeala :wink:
"Keep it simple!"

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

RSC scrie:
Asta de la Alba, datorita "organizarii si regulamentului", v-ar asigura niste "pozitii" din care nu o sa mai puteti fii indepartati oricat de mult i-ati f_te legal (sau nu) pe pescarii de competitie. In plus, operatiunea "Bute reloaded" v-ar aranja lozu' pe o perioada lunga de timp...restu' e vrajeala :wink:
faci o eterna gresesala ... si nu este prima data cind o vad . Dar ma rog tu ca angajat te gandesti la ce ai de castigat , eu ma gandesc la ce am de platit ...

Lozul , banii , beneficii , de la FRPS .... Ok ?!! De unde ?

Pai cum facem ca sunt acuzat ca sunt maxim sponsor la orice .. mi se spune finantzatorul ? Pai e de luat sau de dat ? Unii spun ca ala ma baga in seama ca ii dau ... , tu imi spui ca postez pentru ca imi iau bani .. Cum dracu facem ? Va cristalizati si voi in acuzatii ?

terminati bai cu timpeniile .... si nu mai acuzati de bani pe nimeni , ca nu e pe bani ....e pe cacatul asta de legi si increngaturi de ne-am blocat acum in 2014 !Ora 20.45 pentru conformitate ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Bai mai vorbim si noi despre mondialul asta sau tinem monoloagele vaginului, ca dupa o anumita ora e permis?!
Inafara de certuri provocate intentionat si despre wang ping pong mai avem si altceva de facut?
Urban culture.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Bah, pe Pangica puteti sa-l acuzati de orice, numai de interese mercantile, NU !! :wink: :)
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Val scrie:
RSC scrie:

Lozul , banii , beneficii , de la FRPS .... Ok ?!! De unde ?

Pai cum facem ca sunt acuzat ca sunt maxim sponsor la orice .. mi se spune finantzatorul ? Pai e de luat sau de dat ? Unii spun ca ala ma baga in seama ca ii dau ... , tu imi spui ca postez pentru ca imi iau bani .. Cum dracu facem ? Va cristalizati si voi in acuzatii ?
Daca nu era "de luat" nu era av-ul acolo :lol: . Ca nu-i nimic "de luat" acum nu inseamna ca nu o sa fie.
"Keep it simple!"

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”