Moldovean, ardelean, muntean nu are importantă.Vladut Mateianu scrie:Cu un cetatean moldovean.....![]()
Nu are nume?
Pe bune Vladut da-mi un Pm dacă e așa de secret si nu se poate zice aici.
Nimeni nu este de neînlocuit

Moderator: gor965
Moldovean, ardelean, muntean nu are importantă.Vladut Mateianu scrie:Cu un cetatean moldovean.....![]()
A scapat, dar i-am pus botnita....george tomescu scrie:Popescule ... ai scapat?
Acum am început sa citesc , ca am ceva timp liber, o sa m-a documentez si găsim o soluție.Vladut Mateianu scrie:La altceva ma refeream Ninica !La un cetatean moldovean care sa se ocupe de antiromanul care a facut posibila anularea CM-ului !
Aoleu, nea Victore ...oanavictor scrie:daca domnul popescu doreste sa ne lamureasca omeneste ,fara citate din legi si alte alea ........eu propun sa-i dam ocazia asta astazi .
daca domnul popescu crede ca are dreptul sa boicoteze desfasurarea unei competitii in romania ,desii el nu o poate organiza sub nici o forma ........eu propun sa-i dam aceasta ocazie astazi dar .......fara citate din legi .
cum crede domnul popescu ca se poate dezamorsa aceasta problema ........fara citate din legi .
Domnule Oană, cum boicotez acest CM dacă am avizul MTS pentru organizare? Unde este boicotul? O să am o întâlnire la MTS împreună cu dl. Cârstocea. Ce vreți mai mult? A, vreți cu AGVPSR? Nu aveți decât să vă întâlniți dumneavoastră cu ei. Eu nu o s-o mai fac niciodată, decât în sala de judecată până vor fi dizolvați.oanavictor scrie:daca domnul popescu doreste sa ne lamureasca omeneste ,fara citate din legi si alte alea ........eu propun sa-i dam ocazia asta astazi .
daca domnul popescu crede ca are dreptul sa boicoteze desfasurarea unei competitii in romania ,desii el nu o poate organiza sub nici o forma ........eu propun sa-i dam aceasta ocazie astazi dar .......fara citate din legi .
cum crede domnul popescu ca se poate dezamorsa aceasta problema ........fara citate din legi .