ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de miyagi »

Trogloditi, prost crescuti si derbedei! mah pentru cine, in vestejitii tai, ai facut tu saracia aia de federatie :x ?!!!!
Pentru Diaconita Petru si ailalti care te-au lasat?!!!!!!!! Sau pentru sclavii pe care o sa-i iei cu japca?!!!!
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Din moment ce AVPS si Rig Service merg cu el de mina la MTS ....eu zic ca subiect de discutie ar fi mai concret

1. ce isi doreste fiecare si ce atuuri are
2. ce pot lasa sau nu
3. ce este legal si in posibilitatea de mediere a MTS si ce este practic imposibil de facut
4. mai exista vreun rost la discutie ....poate aici dl. Cartocea stie raspunsul .. ( sa nu se vorbeasca after limit !, sunt convins ca dinsul nu initia asa ceva decit daca avea promisiuni de la Mateolii )
5. cum crede MTS sau altcineva ca din ecuatia de 3 , va rezulta ceva concret si pe termen lung
6. pescarii aia reali cu coatele pe garla , in barci sau la stationar isi au si ei locul in impartirea chiflei actuale ?
7. cum sa se faca si unde , ca vocea celor care stau pe balta sa se auda si in alta parte decit aici pe Forum ...Ca pe Forum nu citeste nici AGVPS si nici MTS ...

samd , samd ... in loc de morti si raniti , jigniri si postari de jale , poate postati niste studii de caz teoretice sau practice , sa le noteze cei implicati in negociere , sau intrebari care va apasa ...si care Da sau Nu isi vor gasi poate raspuns in ziua de miercuri ... oricare ar fi aia care va reprezinta ...
Asa se face in criza , nu plingem mortul de dupa soba !!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Cand ai un presedinte de federatie care se pisa pe toata lumea care nu e de acord cu el, la ce negocieri sa te mai astepti ?! Un CM se face PENTRU si CU pescarii de competitie, nu pentru un presedinte, un patron sau un ministru !!!
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

gor965 scrie:Cand ai un presedinte de federatie care se pisa pe toata lumea care nu e de acord cu el, la ce negocieri sa te mai astepti ?! Un CM se face PENTRU si CU pescarii de competitie, nu pentru un presedinte, un patron sau un ministru !!!
Pai atunci ramine sa iti pui streangul de gat si sa accepti .... ca aia din Ukraina !!! Uite lui Putin ce i-au facut ..... un cacat .. nada , zero , si a luat o tara ... ca cica asa zice legea la el ...
Lasa-l dracu de dialog .... tocmai cind se vad toti la masa , devenim depresivi ? Intrebari , solutii , studi de caz, samd ... dialog si competenta ... e momentul ca pescarii sa transmita un mesaj justificat , gandit si bine transmis , o solutie si un deziderat ..pina miercuri . Dar de asta citibile si coerente.... la o intrunire la MTS . Daca ne dorim doar dreptul de ne pisha pe Fane ca ii pune cineva botnitza ...atunci ....e nasol ..si spune multe ... despre public . Si din ce vezi nu e acceptat de MTS .
Scuze . Ma duc sa portionez mielul . Paste fericit tuturor !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

As portiona si eu mielul, dar nu il am... :D Mielu' meu e deja in gura la popete ! :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:As portiona si eu mielul, dar nu il am... :D Mielu' meu e deja in gura la popete ! :lol:
E Vinerea mare si e crestineste ..
Ultima oară modificat Vin Apr 18, 2014 18:34 de către Val, modificat 1 dată în total.

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Val nu mai insista ca devii penibil!
In realitate sunt cam 250 de pescari angrenati in campionatul national din care o FEDERATIE inventata in acte detine 2% si vrea sa ne dicteze pe banii nostrii unde si kum sa facem sau de fapt prin unii ca tine si ca AV sa ne dicteze un principiu dar asta e imposibil!
Nu cred ca mai are rost sa mai latrati la luna NOI aia care pescuim vrem ALTCEVA si daca o sa se anuleze in ROMANIA acest CM 2014 nu cred ca va fii usor pentru voi ca prsoane!
Orice club va putea sa va actioneze in instanta pe voi ca persoane si mai ales p Federatia aceasta care doar distruge nu creaza nici un sistem si chiar p MTS pe o lege abuziva si fara sustinere!
Sa va vad eu cand o sa aveti intre 10-15 termene pe luna intre Bucuresti - Constanta - Iasi si Timisoara!

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

RB Baits scrie:Val nu mai insista ca devii penibil!
In realitate sunt cam 250 de pescari angrenati in campionatul national din care o FEDERATIE inventata in acte detine 2% si vrea sa ne dicteze pe banii nostrii unde si kum sa facem sau de fapt prin unii ca tine si ca AV sa ne dicteze un principiu dar asta e imposibil!
Nu cred ca mai are rost sa mai latrati la luna NOI aia care pescuim vrem ALTCEVA si daca o sa se anuleze in ROMANIA acest CM 2014 nu cred ca va fii usor pentru voi ca prsoane!
Orice club va putea sa va actioneze in instanta pe voi ca persoane si mai ales p Federatia aceasta care doar distruge nu creaza nici un sistem si chiar p MTS pe o lege abuziva si fara sustinere!
Sa va vad eu cand o sa aveti intre 10-15 termene pe luna intre Bucuresti - Constanta - Iasi si Timisoara!
Eu zic ca merge un Black label cu energizant .... te mai calmeaza Radule ! Scuze dar am treaba , ma pregatesc de Paste .. fa si tu la fel .. Imi fac si pachet , ca cine stie pe unde ma vor purta pasii dupa ce tu trezesti si vezi ca ineptie si cacat ai scris ))) Hai Paste fericit si sa ne vedem sanatosi ...
Ultima oară modificat Vin Apr 18, 2014 18:39 de către Val, modificat 1 dată în total.

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Ce e Val nu ne place vrajeala? incearca vodka cu suc de mere sa vezi kum iese DROBUL de Alba!

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

RB Baits scrie:Ce e Val nu ne place vrajeala? incearca vodka cu suc de mere sa vezi kum iese DROBUL de Alba!
E mai bun Tezaur Jidvei , ti-l recomand )))) Dar deja asta e pentru cunoscatori .... Hai sa fim seriosi ...Paste fericit Radule si sa fim sanatosi ..ca la anii nostrii asta e ruga majora ...

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”