Pentru Diaconita Petru si ailalti care te-au lasat?!!!!!!!! Sau pentru sclavii pe care o sa-i iei cu japca?!!!!
Moderator: gor965
Pai atunci ramine sa iti pui streangul de gat si sa accepti .... ca aia din Ukraina !!! Uite lui Putin ce i-au facut ..... un cacat .. nada , zero , si a luat o tara ... ca cica asa zice legea la el ...gor965 scrie:Cand ai un presedinte de federatie care se pisa pe toata lumea care nu e de acord cu el, la ce negocieri sa te mai astepti ?! Un CM se face PENTRU si CU pescarii de competitie, nu pentru un presedinte, un patron sau un ministru !!!
E Vinerea mare si e crestineste ..Vladut Mateianu scrie:As portiona si eu mielul, dar nu il am...Mielu' meu e deja in gura la popete !
Eu zic ca merge un Black label cu energizant .... te mai calmeaza Radule ! Scuze dar am treaba , ma pregatesc de Paste .. fa si tu la fel .. Imi fac si pachet , ca cine stie pe unde ma vor purta pasii dupa ce tu trezesti si vezi ca ineptie si cacat ai scris ))) Hai Paste fericit si sa ne vedem sanatosi ...RB Baits scrie:Val nu mai insista ca devii penibil!
In realitate sunt cam 250 de pescari angrenati in campionatul national din care o FEDERATIE inventata in acte detine 2% si vrea sa ne dicteze pe banii nostrii unde si kum sa facem sau de fapt prin unii ca tine si ca AV sa ne dicteze un principiu dar asta e imposibil!
Nu cred ca mai are rost sa mai latrati la luna NOI aia care pescuim vrem ALTCEVA si daca o sa se anuleze in ROMANIA acest CM 2014 nu cred ca va fii usor pentru voi ca prsoane!
Orice club va putea sa va actioneze in instanta pe voi ca persoane si mai ales p Federatia aceasta care doar distruge nu creaza nici un sistem si chiar p MTS pe o lege abuziva si fara sustinere!
Sa va vad eu cand o sa aveti intre 10-15 termene pe luna intre Bucuresti - Constanta - Iasi si Timisoara!
E mai bun Tezaur Jidvei , ti-l recomand )))) Dar deja asta e pentru cunoscatori .... Hai sa fim seriosi ...Paste fericit Radule si sa fim sanatosi ..ca la anii nostrii asta e ruga majora ...RB Baits scrie:Ce e Val nu ne place vrajeala? incearca vodka cu suc de mere sa vezi kum iese DROBUL de Alba!