ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
RB Baits
Partener Crapmania.ro

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de RB Baits »

Pe vrajeala asta nu mai prinzi tu LOTUL heheheehehehhehehehehhe
Paste Fericit! Mizeria nu se termina aici! Iertam dar nu uitam!

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

RB Baits scrie:Pe vrajeala asta nu mai prinzi tu LOTUL heheheehehehhehehehehhe
Paste Fericit! Mizeria nu se termina aici! Iertam dar nu uitam!
Pai ce sa ierti .... ca numai D-zeu iarta cind mergem la parcul rece ...
Eu zic ca sa iti pui mintea la contributie , ca la cat te-ai topit pe picioare in ultima vreme , mai ai minte maxima ....si gandeste , sau macar apleaca-te un pic si asupra acestui fenomen .... citeste , studiaza , gaseste ceva , stiu ca poti .... daca nu o faci e pacatul tau ... pentru ca esti unul din putiniii care pot !!!

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

In pescuitul din Romania nu m-am topit prietene tu esti un disparut fara urma eu din fericire castig trofee, creez siu cresc pescari, fac Nada pentru Campioni, nu LATRU la LUNA pe Vodka si sunt sclavul diverselor peronaje iesite de pe scena competitiilor din Romania! Si singura ta realizare pe 2014 este ca ai reusit impreuna cu prietenii tai sa privezi ROMANIA de un CM, bv aveti niste principii solide PACAT ca sunt de CACAT!

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Pauza in vorbire .... Pauza in gandire! Da un telefon poate mai te inspira Stapanii!!! hahahhahahhahahaha

gabrielcalin
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de gabrielcalin »

Oricat as crede in conceptul de federatie, vazand ce a postat ,,motul " dupa ce a fost lasat ,,liber", nu pot decat sa exclam:
- ma pi..... pe actala federatie de pescuit.
Sunt alaturi de cei care nu sunt de acord cu ,,motul" si voi fi alaturi de cei ca RB, alaturi de pescarii de competitie (braile), vom merge mai departe, voi crea mai departe nada, voi raspandi fenomenul.
Paste fericit tuturor!
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

RB Baits scrie:In pescuitul din Romania nu m-am topit prietene tu esti un disparut fara urma eu din fericire castig trofee, creez siu cresc pescari, fac Nada pentru Campioni, nu LATRU la LUNA pe Vodka si sunt sclavul diverselor peronaje iesite de pe scena competitiilor din Romania! Si singura ta realizare pe 2014 este ca ai reusit impreuna cu prietenii tai sa privezi ROMANIA de un CM, bv aveti niste principii solide PACAT ca sunt de CACAT!
Atitudine de combinator ... ai facut un cacat in Portugalia , ai ingropat o echipa super OK ... ai succes sau nu la unele concursuri de balta ...ca alea au deloc cu cluburile si cu CM .... Te intreb serios ...cind iesi din Green Label si la de are aripi .... vezi ce este de facut . Ca tu numai asa scrii ... la Green Label si Red Bull ...
Ai avea o mare pozitie in dialog ...asta care o ai acum ...e nashpa .
Sa fi cel mai bun fotbalist sau antrenor din Cupa Liceelor si sa vrei sa ramai acolo , pentru ca ai succes ... e o varianta ... Cind intelegi si restul ? dar nu cred ca iti pasa ...
Repet .... esti briliant la minte si ai putea intelege in 3 vorbe rahatul asta in care la international suntem blocati , dar tu esti multumit ca prin nada ta castigi ensphe concursuri interne ? Si plasticele au castigat zeci de concursuri si sunt niste plastice pina la urma ...
Esti lider de opinie ... dar te doare in maciuca ... si opreste osanalalele in care iti multumesc 20 oameni care spun ca le-ai facut fericirea vietii )) Ca mai sunt si altii si aia sunt mai putin grobiani ca tine .

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Eu personal nu vad la ce fel de compromis se poate ajunge si nu inteleg cum poate lua loc la masa domnul popescu .
Domnul Carstocea are niste bani de investit in aceasta competitie ,are un lac net superior din toate punctele de vedere pentru a sustine acest fel de competitie ,este pescar de crap ,are un club de pescuit la crap ,are o cantitate de peste peste medie ,a imbunatatit calitatea pestelui din lac cu noile achizitii ,stie ce inseamna organizare de exceptie ,este un diplomat desavarsit ,are oameni priceputi in acest fel de activitate ...........ESTE ROMAN ADEVARAT !
AGVPS vine cu hartia la mana ca este delegata de CIPS sa organizeze in Romania pe lacul Corbu ,vine cu o organizare de exceptie in 2012 ,fapt ce a determinat CIPS sa acorde inca o data organizarea in Romania ,este afiliat cips cu drepturi depline ,are de partea ei minimum 15 cluburi reale cu cate minimum 15 pescari fiecare ,pescari care au participat la sute de consursuri ,pescari care au palmarese impresionante de campioni mondiali ,vice campioni mondiali ,concursuri nationale si internationale ........
iar de partea cealalta cuiul lui Pepelea ...........frps ............care vine cu ...........NIMIC ......NIMICUT ........
NU ARE CLUBURI ,NU ARE PESCARI ,NU ARE COMPETITII ,NU ARE EXPERIENTA IN ORGANIZARE PENTRU CA NU A ORGANIZAT ABSOLUT NIMIC NICIODATA IN DOMENIUL CRAPULUI ,ESTE INFIINTATA ABUZIV FARA CONSIMTAMANTUL CLUBURILOR SI A PESCARILOR ..........
DECAT SA I SE ACORDE VREUN CIOLAN PE BAZA DE SANTAJ ..........MAI BINE ........EU ZIC .......PAS ......IAR TIMPUL LE VA REZOLVA PE TOATE !!!!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Cred ca te bag cam mult in seama Val din pacate e greseala mea ca te ridic prea mult ai ramas acelasi de 10 ani latrau de 2 bani pe un forum in spatele unei sticle de Vodka! Discutia asta o sa o continui cu idolul tau alta data ca imi pierd timpul cu tine!

Sarbatori Fericite! Saluta-l pe domnu' Cezar Bibu de el chiar mi-e dor de tine doar SILA!

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

RB Baits scrie:Cred ca te bag cam mult in seama Val din pacate e greseala mea ca te ridic prea mult ai ramas acelasi de 10 ani latrau de 2 bani pe un forum in spatele unei sticle de Vodka! Discutia asta o sa o continui cu idolul tau alta data ca imi pierd timpul cu tine!

Sarbatori Fericite! Saluta-l pe domnu' Cezar Bibu de el chiar mi-e dor de tine doar SILA!
Hai sa fi fericit ! Il salut pe Cezarica cu drag . Sila trece cu lamaie ... asta am testat fata de unii dintre voi si va spun sincer ....functioneaza ! Incerca ! Face bine si la ficat ..nu stiu daca la bile e Ok ... ))))))

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val, parca ziceai ca te ocupi de miel.... :D Sau i-ai luat locul lui popete cu postari interminabile si fara substanta ? :roll:

Hai mai bine lasa-ne sa discutam noi, intre noi, cei care pescuim si chiar ne intereseaza de ce se intampla.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”