Moderator: gor965
Pai ce sa ierti .... ca numai D-zeu iarta cind mergem la parcul rece ...RB Baits scrie:Pe vrajeala asta nu mai prinzi tu LOTUL heheheehehehhehehehehhe
Paste Fericit! Mizeria nu se termina aici! Iertam dar nu uitam!
Atitudine de combinator ... ai facut un cacat in Portugalia , ai ingropat o echipa super OK ... ai succes sau nu la unele concursuri de balta ...ca alea au deloc cu cluburile si cu CM .... Te intreb serios ...cind iesi din Green Label si la de are aripi .... vezi ce este de facut . Ca tu numai asa scrii ... la Green Label si Red Bull ...RB Baits scrie:In pescuitul din Romania nu m-am topit prietene tu esti un disparut fara urma eu din fericire castig trofee, creez siu cresc pescari, fac Nada pentru Campioni, nu LATRU la LUNA pe Vodka si sunt sclavul diverselor peronaje iesite de pe scena competitiilor din Romania! Si singura ta realizare pe 2014 este ca ai reusit impreuna cu prietenii tai sa privezi ROMANIA de un CM, bv aveti niste principii solide PACAT ca sunt de CACAT!
Hai sa fi fericit ! Il salut pe Cezarica cu drag . Sila trece cu lamaie ... asta am testat fata de unii dintre voi si va spun sincer ....functioneaza ! Incerca ! Face bine si la ficat ..nu stiu daca la bile e Ok ... ))))))RB Baits scrie:Cred ca te bag cam mult in seama Val din pacate e greseala mea ca te ridic prea mult ai ramas acelasi de 10 ani latrau de 2 bani pe un forum in spatele unei sticle de Vodka! Discutia asta o sa o continui cu idolul tau alta data ca imi pierd timpul cu tine!
Sarbatori Fericite! Saluta-l pe domnu' Cezar Bibu de el chiar mi-e dor de tine doar SILA!