ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de miyagi »

Deci sa intelegem ca ai fost invitat sa mediezi niste negocieri la MTS prin prisma calitatilor tale si sa catalizezi reactia adversa dintre agvps si frps, nu? Cu ce scop Val ca in ultima vreme ai tot facut lobby in favoarea lui popete? Nu te mai supara ca iti spune lumea una alta, dar si tu jignesti bine. Suntem destui pe-aici care ne mai pricepem si la legi si la sport, dar mai dam si la peste. Chiar nu meritam asta din partea nimanui. Eu cunosc cel putin 3 juristi si 2 procurori care cocheteaza cu pescuitul de competitie. Mai si posteaza sau citesc si pe-aici ;).
Urban culture.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Hai ca este dimineata ! :wink:

Concret, intrebari ptr Val la care astept raspuns dupa tot circul de aseara :

1. Ce te recomanda ca sa te ocupi tu de interesele pescarilor ? Cine te-a rugat sa faci asta ?
2.De ce amagesti lumea ca CM nu se va mai tine in Romania, daca eu stiu sigur ca se va tine ? Vrei sa postezi in erou national cumva ?
3.Ce functie ai tu un federatia de carton, de esti asa vocal pe forum ? Ce interes ai ?
4.Acum 2 luni te jurai ca nu mai scrii in viata ta pe forum, iar in ultima vreme rupi forumul in doua, doar aseara a i avut 40 de postari ! Cum crezi ca mai poate avea cineva incredere in tine ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Probabil ultima "gaselnita" va fi, "popete vrea sa capituleze" si vrea sa predea federatia si uite asa vom merge din greseala in greseala spre victoria finala :wink: .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Eu acum, dupa atatea dusuri reci vad lucrurile astfel:
- carpfishingul in Romania, fiind destul de tanar,, nu a fost nici dezorganizat, nici brailat, dar nici staborizat. S-a chinuit doar, la fel ca si celelalte DOMENII ale pescuitului competitional, sa se inventeze;
- carpfishingul a fost de multe ori ca alea 3 maimute care una nu vede, alta nu aude si ultima nu vorbeste, dar in contratimp. Bineinteles ajutat, intr-un neaos model balcanic;
- cea mai mare greseala ar putea fi facuta acceptand un compromis. La cate sacrificii s-au facut, in momentul in care se pot pune bazele unei organizari solide din care sa nu faca parte compromisurile, sa se accepte inca o "alternativa".
Bine, dar pescarul roman are dreptul sa pescuiasca la un CM ieftin si sa aiba sanse mai mari comparativ cu ceilalti competitori. Da. Dar in "economia" noastra s-a bagat batul prin gard deja. Am fost acuzati ca am favorizat castigarea titlului, vorbind despre un precedent creat in acelasi context.
- razboaiele le castiga intotdeauna cei care stiu sa gestioneze factorul timp. Anul asta daca nu ne batem capul cu CM-ul vom avea destul sa ne ocupam de regrupare. Sa vedem ce vrem exact si ce si cum trebuie facut ca sa nu mai existe ingerintele nedorite pe care le-am experimentat pana acum. De ce sa acceptam o alta marota bagata pe gat de MTS, de data asta?!
Domnul Florin Carstocea ne-a fost alaturi, atat cat a putut, noi ii vom intoarce serviciile deasemenea. Si nu numai noi. Pana se limpezesc apele. Editia asta de CM-u nu va fi ultima in discutie pentru Corbu cu siguranta. Mai ales dupa Montargil-ul de anul trecut si altele mai putin "rasunatoare".
Sa stam stramb si sa judecam drept, deci :wink: .
Ne-am tot rugat la Dumnezeu sa ne dea mintea de apoi. Daca intre timp ne-a dat-o, dar nu ne-a anuntat si n-o vedem noi din cauza trufiei?! :roll:
Urban culture.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cezar Bibu scrie: Si bineinteles, ca suntem intelectuali, mai dam si cite un citat, ca de , e de bon-ton !
Hai sa aveti un Paste linistit !
Paste fericit si tie!
Fişiere ataşate
382115_10151210854163233_995989423_n.jpg
382115_10151210854163233_995989423_n.jpg (28.02 KiB) Vizualizat de 714 ori
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

.. si sa nu uitam ca acum vreo 3 luni pe acest forum se lansa topicul "Despre competitii fara clone".
Topicul nu a avut succes, nu a scris nimeni, s-a inchis si a fost sters.

Se dezbate de zor insa pe alte cateva topicuri (de genul acestuia), pe care le-as incadra in categoria "Despre competitii fara pescari"
:(
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

andrei vladeanu scrie:
Se dezbate de zor insa pe alte cateva topicuri (de genul acestuia), pe care le-as incadra in categoria "Despre competitii fara pescari"
La Val te referi ? :roll: :D
Hai sa fim seriosi Andrei, uita-te in jur si vezi cine sunt aia care se pisha pe popete, o sa ramai uimit cand o sa vezi ca sunt toti cei cu care ai pescuit de-a lungul timpului.....

La popete ai ramas doar tu si Val. Impotriva pescarilor.... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
Cezar Bibu scrie: Si bineinteles, ca suntem intelectuali, mai dam si cite un citat, ca de , e de bon-ton !
Paste fericit si tie!
din pacate einstein a trait cam de demult...lumea se va sfarsi oricum si din cauza tuturor
andrei, mai lasa, frate, citatele astea periculoase si spune-ne si noua, la "prostime" de ce depind pescarii de mts, pentru ca vad ca mai multi se intreaba ?!?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:
Paste fericit si tie!
din pacate einstein a trait cam de demult...lumea se va sfarsi oricum si din cauza tuturor
andrei, mai lasa, frate, citatele astea periculoase si spune-ne si noua, la "prostime" de ce depind pescarii de mts, pentru ca vad ca mai multi se intreaba ?!?
Scuze, cu citatul asta am vrut sa-l necajesc umpic :D pe Cezarica.

Pai eu ce sa-ti spun Cornele... Cei care pescuiesc sub culorile unui club sportiv cu CIS sa ceara actele presedintelui si sa vada cine le-a emis documentul respectiv.

In rest, cei de la Soimul sau Acvila nu depind cu nimic de MTS.

Paste fericit, sanatate si toate cele bune!
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:
andrei vladeanu scrie:
La Val te referi ? :roll: :D
Hai sa fim seriosi Andrei, uita-te in jur si vezi cine sunt aia care se pisha pe popete, o sa ramai uimit cand o sa vezi ca sunt toti cei cu care ai pescuit de-a lungul timpului.....

La popete ai ramas doar tu si Val. Impotriva pescarilor.... :oops:
Sper sa ma ierte pescarii carora zici ca le sunt potrivnic. Mai cu seama intr-o zi sfanta ca asta...
Greseala e omeneasca.

"Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine". spunea Ion Ratiu.
Desigur, el nu mancase "salam cu soia", iar Iliescu iesea presedinte cu 90%. Cine era impotriva era rezolvat de mineri cu ghioaga.

Paste fericit, Vladut...
The One Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”