LISTA INSCRIERI etapa I-a BIG FISH - Hobaia

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: LISTA INSCRIERI etapa I-a BIG FISH - Hobaia

Mesaj de EX-UL »

Ce inseamna inchiderea listei ? Nu este CN Open ? Exista ceva reguli pe care nu le-am respectat ?

Cornele - ati reusit cu totii sa faceti dintr-un proiect excelent - un mare c..........t ! Eu unul m-am gandit la mine si la munca mea , in loc sa ii iau pe altii la misto . Pentru ca voi faceti lucrurile la misto si va suparati cind va pune cineva problema la fel ! De asta va tin numai intr-un misto , pina la capat .

Repet - care este modalitatea oficiala de a inscrie 20 echipe la prima etapa a CN la Hobaia . Exista vreun organ de presa oficial , exista ziare sau reviste in care publicati regulamentul si tarifele , cf legilor nationale si in care sa publicati si nr de cont pentru plata sumei aferente ? Vreau sa punctez faptul ca cel putin in Romania , Internetul nu este recunoscut ca organ de media - adica orice anunt oficial se va face prin preas scrisa sau audio vizuala .

MIRON

Mesaj de MIRON »

oanavictor scrie:La sedinta din decembrie cluburile au votat

Pelicanul sistem pe echipe ------acum inscrie 8 echipe-----normal
Carp zone sistem pe echipe acum inscrie 10 echipe --normal

Carping sistem pe echipe acum inscrie 4 echipe ---normal
Planet carp-sistem pe echipe acum inscrie 4 echipe ---normal
Aquamania -sistem individual acum inscrie 2 echipe ---normal
Senzor sistem individual acum inscrie ...........----normal
Pescar4ever sistem individual acum inscrie 2 echipe ---normal
Clubul pescarilor sistem individual acum inscrie 2-3 echipe --normal
Ovidius - sistem individual acum inscrie 4 echipe ---avea loc sa inscrie echipa
Crapul sistem individual acum inscrie 5 echipe ---avea loc sa inscrie echipa

dupa cum se vede ,nu cluburile participante la adunare au incurcat socotelile organizatorilor ,socotelile sunt incurcate de cei ce nu fac parte din nici un club .
Pe viitor cred ca nu trebuie tinut cont decat de sistemul propus de cluburi ,hotararile sa fie luate de presedintii de club dupa ce in prealabil acestia sau sfatuit cu membrii pescari .

deci sa intelegem din lista de mai sus ca ......Aquamaria are 2 echipe inscrise !!???.........

atunci dl Oana,Raduta,Rosioru, trebuie sa aveti puterea in calitatea pe care o detineti (DIRECTOR) :!: si sa hotariti:

Aquamaria se ocupa ori de arbitraj sau (mai bine ) de echipe! :evil: :evil: :evil: :evil:.....

p.s.cum ar fi dl Oana ca cineva din clubul dv sa aiba sanse reale de un loc bun, sa piarda pe ultima suta si dupa un timp sa aflati ca de fapt arbitrul ......... :wink: :wink: :wink:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Val Pangica

pana una alta, la acest mare c....t, participam noi si majoritatii ii place
din pacate, tu faci parte din minoritate, asa ca ori te supui, ori te abtii

in rest...repet pentru a nu mai exista mistouri ca cele de mai sus, sau ca cel al lui Val Pangica pe un alt topic va anunt ca organizatorii au hotarat inchiderea listei la 75 de echipe...termenul maxim de plata ramane 01.04.2009

numai bine !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Etapa I-a -Hobaia :

"Taxa de participare : 500 lei
Numarul de locuri : 51
Premiile : locul 1 pe sector – 3.500 lei in voucher si produse de la sponsor
numai in cazul participarii numarului maxim de echipe (51)
"

Bogdan Guguianu a scris :

"Din punctul de vedere al organizatorului de etapa acea etapa va fi considerata non-profit.
50% din incasari va fi pastrat de fiecare club sau asociatie in contul propriu, urmand ca aceste sume sa reprezinte suport finaciar pentru lotul national in cazul in care AVP nu reuseste sa asigure intreg fondul necesar deplasarii in la Campionatul Mondial. In cazul in care aceste sume colectate de cluburi sau asociatii nu vor mai fi necesare pentru deplasarea la Campionatul Mondial, AVP le va constitui intr-un fond de premiere pentru echipe.
Din restul de 50% din incasari organizatorul se obliga sa plateasca arbitrajul, pista de concurs (daca este cazul), masa festiva de final (daca este cazul), premiile,etc."

Asta ce mai este ? Pai platim si noi taxa de inscriere in vouchere, fiecare cu ce se ocupa: reparatie la masina(voucher), sisteme audio(voucher), scule de pescuit(voucher), vopsele si lacuri(voucher), etc...... Da-o in pm de treaba ca asta chiar este bataie de joc, cum dracu' de n-a vazut nimeni..... :roll: :oops: Auzi, non profit si dai marfa in loc de bani.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

eu personal am hotarat sa fac asa ca sa nu opresc din premiu impozitul
daca cineva prefera cash minus impozit, nu am nimic impotriva
oricum, iti garantez ca pentru mine este nonprofit
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Si impozitul asta cine il varsa statului?
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Asta stiu Cornele, la fel de bine stiu si cat suflet pui ptr acest sport minunat ! Nu te consider vinovat cu absolut nimic, chiar apreciez eforturile tale si timpul liber consumat ca sa le faci altora placerile !
Dar, cred ca te-ai anturat gresit de data asta.....Tu esti seful , tu hotaresti ! Scrie non profit, atunci non profit sa fie cu cheltuielile prezentate public de catre organizator...Altfel se alege praful daca organizatorul incalca primul regulamentul ! :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

cornelserbu scrie: ...ca sa nu opresc din premiu impozitul...
Cornele, poate nu ai formulat bine. Ca Sponsorul (dupa cate stiu eu) da premii fara a incasa contravaloarea de la organizator. Ca atunci nu se mai numeste Sponsor, nu...??? 75 echipe x 500 lei = 37.500 lei : 2 = 18.750 lei - balta (gratis) - arbitraj = ... Diferenta o incaseaza "sponsorul" sa dea tichete valorice?

Nu mi-o lua in nume de rau ca intreb, dar n-am inteles formularea ta.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Vali Vesa

primele socoteli au fost facute pentru 51 de echipe, dupa data limita de achitare a taxei, se vor face socotelile ca atare
premiile sunt formate din produase pe care le da sponsorul si o suma de bani pe care initial am vrut s-o dau sub forma de vouchere ca sa nu platesc impozit, acum intelegi de ce m-am exprimat asa ?

@ Cristi Ionita

probabil eu si asta ca tu sa pescuiesti linistit si sa te califici in etapa urmatoare
vreau sa cred ca nu te-ai gandit ca am sa bag eu banii astia in buzunar :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Pai si cu voucherele sa cumperi de unde?

PS Mai dormi??? :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”