Moderatori: Vladut Mateianu, Dan Mateianu
subscriu la punctele de mai sus pentru 48h acum 3 saptamani! totul foarte ok!mazi scrie:Va salut.
Am fost sambata la o partida de 36 de ore... In ciuda faptului ca sunt incepator in pescuitul la crap, pot spune ca am fost deosebit de multumit de capturile avute, culminand cu un exemplar de 7kg.
Vreau sa mai remarc cateva aspecte:
1.Accesul la balta este foarte facil - intrarea se face prin benzinaria OMV de la km 47 al autostrazii pe sensul de mers Bucuresti-Constanta.
2.Paznicii sunt foarte ok, incepand cu faptul ca si-au oferit sprijinul sa-mi montez cortul sambata dimineata pe ploaie (eram singur) si continuand cu amabilitatea de care au dat dovada pe tot parcursul sederii acolo. Exista un control la plecarea de pe balta, dar mi se pare mai mult decat firesc avand in vedere societatea in care traim.
3. Casute, terasa, loc de gratar precum si toate celelalte facilitati sunt cu siguranta greu de gasit pe alte balti.
4.... si de fapt, cu asta ar fi trebuit sa incep...amabilitatea de care a dat dovada proprietarul. mi-a explicat de la cum se face o aruncare perfecta pana la noduri in cel mai amanuntit mod.
Cu alte cuvinte, cele 36 de ore petrecute pe Sulimanu au fost perfecte.
Multumesc si abia astept sa revin.