The Fishing and Hunting Channel

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

cristi.albu

Re: The Fishing and Hunting Channel

Mesaj de cristi.albu »

Imi cer scuze ca raspund asa tarziu ...
Adrian B scrie:Am eu o recomandare: un program orar:
Programul PVTV pentru saptamana in curs exista pe site. Am sa incarc de acum incolo - cum faceam de altfel si in trecutul mai indepartat - sa pun programul pe urmatoarea luna, poate ajuta.
EcoFish scrie:Salut Cristi. Emisiunile de crap facute de Calin Visoianu la F&H Cannel vor continua pe noul post?
Mai mult ca sigur ca nu. In primul rand noi nu putem prelua filmele de la FH dpdv tehnic. Noi ridicam semnalul in format HD, cele de la FH sunt SD. O veste buna ar fi ca sunt sanse mari ca de acum incolo - cel putin la UPC - postul sa fie si pe TV in format HD. La acest moment putini sunt operatorii care ne preiau HD.
Iacob Cristian scrie:Nu este vorba de emisiunile cu crapi unguresti.Pur si simplu ,emisiunile filmate in Romania sau cele prezentate de pescari romani sunt dublate in maghiara.In Ungaria ,pescarii si vanatorii nu stiu sa citeasca ?
Restul emisiunilor sunt subtitrate, dar de multe ori sunt decalate sau nu intelegi nimic din traducere.
Nu este "carcoteala" , doar un aspect esential.
Toate emisiunile PVTV sunt dublate. Asa a hotarat conducerea. Daca ma intrebi pe mine era mai bine subtitrate, dar desi am avut recent o discutie pe tema asta or sa ramana dublate. Am vazut si eu problema dublajului in maghiara peste romana - RCS - , la un prieten, si desi trebuia sa schimb mereu din optiuni nu se pastreaza setarea. Problema nu ni se datoreaza ci se datoreaza cablistului care nu preia bine semnalele. Noi emitem un semnal video si mai multe audio si probabil cele audio sunt un pic incurcate. Nu vreau sa para ca arun pisica dincolo, dar ar trebui sa suni la cablistul care iti da semnal si sa ii spui de problema.

Peleianu

Mesaj de Peleianu »

cristi.albu scrie:Imi cer scuze ca raspund asa tarziu ...
Pe mine nu m-ati vazut cu intrebarea urmatoare:

Unde as putea sa vad emisiunea CARP TRICKS / CARP THEATRE – 6 martie 2014? O puteti urca pe site, va rog, la rubrica emisiuni in reluare? Multumesc anticipat!

Osiris
Puncte: 0

Mesaj de Osiris »

Fratilor suntem in ROMANIA, de ce ma obligati sa ascult o limba care ma seaca si deranjeaza foarte mult la ureche, maghiara, nu ma intereseaza pe mine cum transmieti voi semnalul, sau ca patronul este ungur si nu vrea el sa subtitreze emisiunile, daca vrea audienta trebuie sa respecte in primul rand telespectatorii din acea tara, eu vreau sa aud sau sa citesc ROMANESTE, nu sa stau sa caut pe telecomanda diverse butoane, chiar ne credeti tampiti.
TREZIREA ROMANI.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Din aceleasi considerente am renuntat si eu la acest program...plus masacrul numit vanatoare, cand burtosi unguri cu arme de mii de euro omoara caprioare nevinovate si fara aparare.... :twisted: Adevarat barbati ce sa mai zic... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cristi.albu

Mesaj de cristi.albu »

Peleianu scrie:

Unde as putea sa vad emisiunea CARP TRICKS / CARP THEATRE – 6 martie 2014? O puteti urca pe site, va rog, la rubrica emisiuni in reluare? Multumesc anticipat!
Inca nu am incurcat-o, nu stiu cum mi-a scapat ... te anunt cand am sa o urc...

cristi.albu

Re: PVtv online si pe android?

Mesaj de cristi.albu »

Salut!
Deocamdata nu si nici nu stiu daca in viitor.

Peleianu

Mesaj de Peleianu »

cristi.albu scrie:
Peleianu scrie:

Inca nu am incurcat-o, nu stiu cum mi-a scapat ... te anunt cand am sa o urc...
Asa-i ca n-ati uitat ce v-am rugat?

Raul Pustai

Mesaj de Raul Pustai »

Sincer pe mine ma dispera sa aud aceleasi voci care dubleaza emisiunea! As vrea sa aud vocea originala a pescarului fie el din ce tara o fi si o subtitrare de calitate( nu decalata).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Raul Pustai

Mesaj de Raul Pustai »

Pe Paprika am vazut o emisiune cu Nigella Lawson ce vorbea in engleza, dublata in maghiare si dublata( sau triplata?!?) in romana. Un ghiveci fain! Cred ca e mai ieftin sa subtitrezi decat sa dublezi. Pe mine unul ma face sa schimb postul cand aud dublaje. Ce fain e sa-l auzi pe Arnold in Terminatorul cu I'll be back! O sa ma intorc! Cred ca in maghiara e si mai misto!

Sent from my iPhone using Tapatalk

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Osiris scrie:Fratilor suntem in ROMANIA, de ce ma obligati sa ascult o limba care ma seaca si deranjeaza foarte mult la ureche, maghiara, nu ma intereseaza pe mine cum transmieti voi semnalul, sau ca patronul este ungur si nu vrea el sa subtitreze emisiunile, daca vrea audienta trebuie sa respecte in primul rand telespectatorii din acea tara, eu vreau sa aud sau sa citesc ROMANESTE, nu sa stau sa caut pe telecomanda diverse butoane, chiar ne credeti tampiti.
TREZIREA ROMANI.
nu cred ca vei primi un raspuns, desi pozitia ta este impartasita de toti telespectatorii romani
din pacate acum chiar nu mai au deloc concurenta si vor face numai cum vor ei :oops:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”