Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Rezervarile nu sunt pt. GLbujie scrie:Dacă la acest concurs participa mai mult de 3 echipe GL eu ma retrag din start multumesc,
Gyorg scrie:Nu stiu daca este vorbim de acelasi concurs sau se aceiasi balta, dar poate are cineva alte informatii:
Iată ce scrie Costică Buhac, preşedintele subcomisiei crap a FRPS:
Datorita faptului ca majoritatea pescarilor inscrisi la concursul de la Greaca ce se va desfasura saptamana viitoare sunt legitimati la FRPS biroul executiv a stabilit ca acest concurs sa conteze ca prima etapa a C.N. 2014 .
Da, nu ma mira, uite ce-a facut si cu o balta unde proprietarul habar nu avea ca face parte din calendarul frps, a aflat de pe internet:Marian Constantin scrie:Gyorg scrie:Nu stiu daca este vorbim de acelasi concurs sau se aceiasi balta, dar poate are cineva alte informatii:
Iată ce scrie Costică Buhac, preşedintele subcomisiei crap a FRPS:
Datorita faptului ca majoritatea pescarilor inscrisi la concursul de la Greaca ce se va desfasura saptamana viitoare sunt legitimati la FRPS biroul executiv a stabilit ca acest concurs sa conteze ca prima etapa a C.N. 2014 .
Nu George , este doar o diversiune ieftina , este Cupa Tarom unde voi participa si eu ...