Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Multumim si apreciem subtilitatea jignirii.Te rog sa-mi permiti a-mi cere scuze ca am cutezat sa-mi dau/dam cu parerea. Probabil dorinta de a fi mai relaxant, ca in trecutele editii, ma impins sa particip/participam la o asa propunere. Imi scot palaria in fata ta, ma inclin cu respect si-mi cer scuze. Otto ( pescar de elita, mancacios si betiv )Adi Forest scrie:Cred ca nici nu se poate juca altfel decat conform regulamentului anuntat: cantitate - calitate.
S-au facut prea multe pregatiri ca sa dam totul peste cap pentru cativa pescari de elita, care
vor sa vina sa bea si sa manance ....... Totusi sa tinem cont ca este un concurs de pescuit
inainte de orice altceva...![]()
Nu a spus nimeni sa te dai peste cap Adi, de aceea se numeste forum, ca sa iti exprimi parerile. Fiecare este liber sa isi exprime parerea. Eu cred ca toata lumea a citit regulamentul inainte sa se inscrie si la momentul de fata fiecare este pregatit pentru clasamentul cantitate-calitate.Adi Forest scrie:Cred ca nici nu se poate juca altfel decat conform regulamentului anuntat: cantitate - calitate.
S-au facut prea multe pregatiri ca sa dam totul peste cap pentru cativa pescari de elita, care
vor sa vina sa bea si sa manance ....... Totusi sa tinem cont ca este un concurs de pescuit
inainte de orice altceva...![]()