Detalii balta Faragau

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

florioro
Puncte: 0

Mesaj de florioro »

Vladut Mateianu scrie:@florin

Am intrebat deoarece doresc sa petrec 1 saptamana din 2009 pe aceasta balta, impreuna cu cativa colegi de la Senzor Carp Team......
Sunt convins ca avem si noi balti cu crapi de peste 25 kg, de ce trebuie sa-i cautam numai prin Franta si Ungaria ??

Dar ce fac ca nu este voie noaptea ? :roll:
Din pacate asta este unul din motivele pentru care nu am mai pescuit de foarte multi ani pe aceasta balta, care din punctul meu de vedere ar putea fi una dintre cele mai bune din tara daca ar fi administrata corect.

Din auzite, nu te lasau nici macar sa campezi pe malul lacului pana dimineata cand aveai voie sa pescuiesti.

Asa ca eu unul asi alege cu totul alte lacuri pentru capturile over 20kg.

tataurs_2004

Re: Detalii balta Faragau

Mesaj de tataurs_2004 »

Salutare. Sunt nou pe forum.
Eu pescuiesc numai pe faragau. In general la rapitor pentru ca sunt practic obligat. ravnesc dupa crapii de peste 20 de acolo dar din cauza ca nu ai voie sa pescuiesti noaptea e destul de greu.
Pot sa va asigur ca sunt crapi foarte mari. In toamna cand pescuiam la stiuca am vazut niste sarituri de toata splendoarea. Balauri curati nu alta. Vladut daca o sa obtii aprobare sa pescuiesti si noaptea sunt foarte curios cum o sa abordezi aceasta balta. Are foarte multe structuri, plauri. Daca o sa vii te rog sa ma anunti si pe mine o sa ies pe balta numai sa vad ce face un profesionis. Eu sunt incepator.
Cum de ai interes pentru Faragau?
Catch & release

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cosmin,

poti te rog sa te interesezi de cine apartine balta ? daca reusesc cu aprobarea de pescuit noaptea, voi sosinegresit....

Un link ,ceva cu poze Faragau poti sa dai ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

tataurs_2004

Mesaj de tataurs_2004 »

In primul rand ma bucur sa aud asta.
Abia astept sa vad pe cineva cu experienta la "munca" caci numai munca nu e, e pasiune.
cat despre detalii fac tot posibilul si te ajut cu orice.
Din cate stiu balta a fost administrata o perioada de zau de campie dar in ultimii ani inclusiv acum e administrata de un inginer piscicolcaruia ii stiu numai numele de familie, Bartha dar nu stiu alte lucruri.
Te pot ajuta prin faptul ca stiu unde locuieste si as putea sa-i spun de intentia ta, inclusiv sa-i cer un numar de telefon.
Cred ca un numar de telefon ti-ar fi de ajuns.
Iti trimit un pm cu id de mess daca vrei sa tinem legatura.
Catch & release

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

prefer telefonul decat mess....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

alex_mures

Mesaj de alex_mures »

Vladut
las ca o sa incerc sa pun o vorba buna la Dl. Bartha.......dar slabe sanse,balta fiind rezervatie naturala

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

alex_mures scrie:Vladut
las ca o sa incerc sa pun o vorba buna la Dl. Bartha.......dar slabe sanse,balta fiind rezervatie naturala
Nu mai este nevoie. Incepind cu 27 04. pina in 31.10 se poate pescui si noaptea.
Din "REGULAMENT PENTRU PESCUIT DE AGREMENT" AL SC ICHTIO SRL
Pct. B.2. Taxa de zi pe persoana este de 25 lei, indiferent de durata in ore pe ziua respectiva.
Taxa de noapte pe persoana este de 20 lei incepind cu data de 27 aprilie-31 octombrie.
B.3. Durata zilnica a pescuitului se limiteaza de la rasaritul si pina la apusul soarelui aprox. intre orele 5.00-22.00
B.4. O persoana cu un bon achitat poate pescui cu cel mult 4 undite.

Informatii tel. 0744788993 sau 0745510900.

Am sa incerc sa pun si ceva poze, sau chiar un ...filmulet :wink:

mihi78

Mesaj de mihi78 »

Vladut, aici poti vedea cateva poze cu balta http://www.pescuitul.ro/ps/page.php/id/ ... a/Faragau/ , imi pare rau ca nu sunt in oras ca aveam si eu cateva poze facute pe balta!Am fost vara asta pe balta pe cat de frumoasa pe atat de salbatica (la propriu si figurat sareau balenele pe langa stuf), sincer mi-a placut mai muuult decat Zau de campie care arata mulllt mai bine decat multe balti "bucurestene" (se poate pescui noaptea din cate am vazut pe zau insa nu ti-o recomand acum,taxa 30 ron)!
Daca nu ma insel (si daca ma insel ma poate corecta cineva pe balta Faragau se plateste la o cabanuta situata la intrare pe sosea inainte de pescuit si toti acolo poti trata cu paznicul poate il indupleci)!
Asteptam poze cu capturile in caz ca mergi la Faragau si nu uita sculele de rapitor acasa ca iti va parea rau.
PS:era sa uit, recomand partea opusa soselei, mai liniste, mai curat!verifica aici poate reusesti sa dai de adm lacului sa tratezi problema cu campatul nocturn si restul, vad ca are un nr de tel postat
http://www.aventurilapescuit.ro/apa_51/f__r__g__u.html

ionut victor
pescar de competitie

Re:

Mesaj de ionut victor »

Vladut Mateianu scrie:@florin

Am intrebat deoarece doresc sa petrec 1 saptamana din 2009 pe aceasta balta, impreuna cu cativa colegi de la Senzor Carp Team......
Sunt convins ca avem si noi balti cu crapi de peste 25 kg, de ce trebuie sa-i cautam numai prin Franta si Ungaria ??

Dar ce fac ca nu este voie noaptea ? :roll:

@ionut

Pescuiesti pe aceasta balta ? :roll:
Am inteles ca este permis pescuitul nocturn dar doar cu recomandare ! :lol: :lol: Ce te faci? :roll: :D
---------------------------------------------------------
Munca e pentru cei care nu stiu sa pescuiasca!

Victor 0724.234.119

bobocel

Mesaj de bobocel »

Zau de campie nu mai este ce a fost acum 10 ani... exemplare foarte foarte putine dar adevarat ca si mari: anul trecut in mai am luat cu un amic de 50 de ani(dansul a prins) un somn foarte frumos de peste 20 de kilograme si in aceeasi zi eu am luat un crap de 12-13 kile! in rest pescuitul este anevoios si neplacut pentru ca se prinde rar si putin, in schimb pe limba din mijlocul lacului prinzi crap de 4-5 kile tot timpul! La faragau nu sa recoltat niciodata pentru ca este rezervatie si cu putine cunostinte se poate obtine de la primarie pescuitul pe cateva noptii, daca reusesti sa il obtii voi veni sa vad cu pescuiesti si cum abordezi locul, dar balta este o splendoare si merita rupta , are si +25;)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”