Cristi Y scrie:Val scrie:Total de acord ca nu are nimic concret ....dar are el ceva la Lege ...ceea ce incurca de fapt pe noi toti
asa cum am mai spus , de-a lungul timpului au mai existat excroci care s-au bazat pe acte si lege dar pana la urma a iesit mizeria la suprafata , si paduchii s-au dus pe pu..a , asa cum se va duce si imbecilul asta
Val scrie:Uite ca eu m-am retras , pesemne ca si Andrei la fel , si tot nu se poate face NIMIC !
tarziu , foarte tarziu ...miselia tot se va termina dar din pacate , fenomenul ramane invalid
Cristi , insisti sa negi realitatea ... Tirziu , strict din punctul meu de vedere , este negarea negocierii si lipsa de dialog ... dovada CM - ul si ceea ce s-a intimplat in ultimele 2 saptamani . Asta nu accept si nu imi place . Nu ma dezic , doar devazuez ultima procedura ...
Poate e bine ... poate il ajuta pe moment , eu ma indoiesc ... era mai bine altfel . Viermi , neviermi , paduchi sau nu , euglene sau celenterate , uite ca se impiedica lumea de un paragraf de lege ...
Dar in nici o procesiune , inclusiv mortuara ...

, este prematur sa te pronunti ... poate Jeana nu e moarta , Jeana se transforma )))) sau isi baga p..a ....
Nu ajuta pe nimeni ca Jeana se transforma ..... va fi muta ! Dar urez succes tuturor celor care scriu pe aeasta tema si imi doresc sa gaseasca calea care sa excluda AGVPS , FRPS . RIG si partenerii lor . Neaveniti !
In concluzie tarziu , sau tardiv , iti urez succes in a organiza cat de cat fenomenul ..... Cu sinceritate ! Solutiile noastre nu ti-au placut , pesemne ca ai altele . Am mare incredere ! Pentru ca a scrie inseamna sa iti asumti o pozitie ....nu doar negativa ci o solutie viabila ... Care va fi aceea , eu te voi sustine ...