ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Total de acord ca nu are nimic concret ....dar are el ceva la Lege ...ceea ce incurca de fapt pe noi toti

asa cum am mai spus , de-a lungul timpului au mai existat excroci care s-au bazat pe acte si lege dar pana la urma a iesit mizeria la suprafata , si paduchii s-au dus pe pu..a , asa cum se va duce si imbecilul asta

Val scrie:Uite ca eu m-am retras , pesemne ca si Andrei la fel , si tot nu se poate face NIMIC !
tarziu , foarte tarziu ...miselia tot se va termina dar din pacate , fenomenul ramane invalid
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:Total de acord ca nu are nimic concret ....dar are el ceva la Lege ...ceea ce incurca de fapt pe noi toti

asa cum am mai spus , de-a lungul timpului au mai existat excroci care s-au bazat pe acte si lege dar pana la urma a iesit mizeria la suprafata , si paduchii s-au dus pe pu..a , asa cum se va duce si imbecilul asta

Val scrie:Uite ca eu m-am retras , pesemne ca si Andrei la fel , si tot nu se poate face NIMIC !
tarziu , foarte tarziu ...miselia tot se va termina dar din pacate , fenomenul ramane invalid
Cristi , insisti sa negi realitatea ... Tirziu , strict din punctul meu de vedere , este negarea negocierii si lipsa de dialog ... dovada CM - ul si ceea ce s-a intimplat in ultimele 2 saptamani . Asta nu accept si nu imi place . Nu ma dezic , doar devazuez ultima procedura ...
Poate e bine ... poate il ajuta pe moment , eu ma indoiesc ... era mai bine altfel . Viermi , neviermi , paduchi sau nu , euglene sau celenterate , uite ca se impiedica lumea de un paragraf de lege ...
Dar in nici o procesiune , inclusiv mortuara ... :lol: :lol: :lol: , este prematur sa te pronunti ... poate Jeana nu e moarta , Jeana se transforma )))) sau isi baga p..a ....
Nu ajuta pe nimeni ca Jeana se transforma ..... va fi muta ! Dar urez succes tuturor celor care scriu pe aeasta tema si imi doresc sa gaseasca calea care sa excluda AGVPS , FRPS . RIG si partenerii lor . Neaveniti !
In concluzie tarziu , sau tardiv , iti urez succes in a organiza cat de cat fenomenul ..... Cu sinceritate ! Solutiile noastre nu ti-au placut , pesemne ca ai altele . Am mare incredere ! Pentru ca a scrie inseamna sa iti asumti o pozitie ....nu doar negativa ci o solutie viabila ... Care va fi aceea , eu te voi sustine ...

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Val dupa cele spuse in ultima vreme s-ar zice ca esti si ai fost bine intentionat. Problema e ca tu omiti exact ce-i mai important din solutia pe care ai etalat-o si anume cu negocierea. S-au incercat pe diferite paliere negocieri cu el inca de la inceput, dar ca drept raspuns propunerilor au venit insulte si un zid impenetrabil dinspre Alba, plus niste conditii de-ti inflamai urechea interna. Ce era de facut? Sa ajuns la un moment dat sa se infiltreze unul sau altul pe langa el ca sa-l faca mai flexibil in scop de mediere. Sa ajuns unde?!!!!! Sa faca scoala de antrenori :wink: .
Nu mai cauta vinovatii unde nu-s. Aici sunt doar end user-ii, cei care ar fi trebuit, inclusiv in spusele lui perfide sa beneficieze de ceea ce era de facut si trebuia facut la momentele oportune. La o adica doua vorbe nu fac doi bani. Trebuia facut si gata. Si s-a facut. E vremea bilantului, ca dupa incheierea oricarui proiect. Sau ma insel?!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Asta-i realitatea. Restul e folclor.
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornel.s scrie:Val dupa cele spuse in ultima vreme s-ar zice ca esti si ai fost bine intentionat. Problema e ca tu omiti exact ce-i mai important din solutia pe care ai etalat-o si anume cu negocierea. S-au incercat pe diferite paliere negocieri cu el inca de la inceput, dar ca drept raspuns propunerilor au venit insulte si un zid impenetrabil dinspre Alba, plus niste conditii de-ti inflamai urechea interna. Ce era de facut? Sa ajuns la un moment dat sa se infiltreze unul sau altul pe langa el ca sa-l faca mai flexibil in scop de mediere. Sa ajuns unde?!!!!! Sa faca scoala de antrenori :wink: .
Nu mai cauta vinovatii unde nu-s. Aici sunt doar end user-ii, cei care ar fi trebuit, inclusiv in spusele lui perfide sa beneficieze de ceea ce era de facut si trebuia facut la momentele oportune. La o adica doua vorbe nu fac doi bani. Trebuia facut si gata. Si s-a facut. E vremea bilantului, ca dupa incheierea oricarui proiect. Sau ma insel?!
Cu toate ca nu imi place sa te citez .. e vremea bilantului . Clar ! Si sa ne uitam cine ridica piatra .... Si sa nu o dam pe Tudori Vladmirescu ca ma ia greatza !! Cine a zis a zis , pesemne cu motivatia personala , dar sunt 80 % habar nu am ....... care nu au legatura si au scris doar sa scrie ....
Ultima oară modificat Mar Apr 29, 2014 23:05 de către Val, modificat 1 dată în total.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

am citit si finalul ........despartirile sunt triste dar sunt necesare .
nu mai doresc sa citesc dialogul celor 2 impostori [mediatorul si presedintele ]care cred ca au obtinut o mare victorie prin aportul adus in anularea cm din romania 2014 .......unul continuand sa dea sfaturi si povete in timp ce altul recita strofe din codul penal si legislatia romaniei .
mediatorul vrea sa ne convinga de opusul a ceea ce a facut ,lasand sa se inteleaga ca el impreuna cu discipolul sau marele strateg au vrut sa faca nu stiu ce combinatii ca sa-l readuca pe presedinte cu picioarele pe pamant ......si sa se faca o unitate unde sa curga numai lapte si miere .......lucru care nu a iesit din cauza incapatanarii presedintelui .
eu cred ca acest topic trebuie inchis .
nu mai este de actualitate
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Sa nu se uite cata lume a fost in pelerinaj la Alba, "sportivi", cluburi, asociatii, individuali etc, de unde au venit tratati ca pe niste prosti de Mitica de la liga si apoi se lauda pe toate forumurile astea ca trebuie mers la el ca mielul la taiat cu capul plecat.
Negocieri?!!!!!!
.............
Urban culture.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie: Dar urez succes tuturor celor care scriu pe aeasta tema si imi doresc sa gaseasca calea care sa excluda AGVPS , FRPS . RIG si partenerii lor . Neaveniti !
In concluzie tarziu , sau tardiv , iti urez succes in a organiza cat de cat fenomenul ..... Cu sinceritate ! Solutiile noastre nu ti-au placut , pesemne ca ai altele . Am mare incredere ! Pentru ca a scrie inseamna sa iti asumti o pozitie ....nu doar negativa ci o solutie viabila ... Care va fi aceea , eu te voi sustine ...
putin exagerat si total subiectiv in ce priveste agvps si rig service, iar finalul este pe cat de rautacios pe atat de ironic...
de geaba, valerica, nu mai esti de mult de-al nostru :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

oanavictor scrie:am citit si finalul ........despartirile sunt triste dar sunt necesare .
nu mai doresc sa citesc dialogul celor 2 impostori [mediatorul si presedintele ]care cred ca au obtinut o mare victorie prin aportul adus in anularea cm din romania 2014 .......unul continuand sa dea sfaturi si povete in timp ce altul recita strofe din codul penal si legislatia romaniei .
mediatorul vrea sa ne convinga de opusul a ceea ce a facut ,lasand sa se inteleaga ca el impreuna cu discipolul sau marele strateg au vrut sa faca nu stiu ce combinatii ca sa-l readuca pe presedinte cu picioarele pe pamant ......si sa se faca o unitate unde sa curga numai lapte si miere .......lucru care nu a iesit din cauza incapatanarii presedintelui .
eu cred ca acest topic trebuie inchis .
nu mai este de actualitate
Eu zic ca tu nu mai esti de actualitate .... perimat , partinitor si prea preocupat sa fi obraznic . Te poti retrage ....sau macar sa iti exprimi gandul asta ... lasa copii astia sa fac de capul lor ..vremea staborului a trecut !
Nu stiu cum dracu faci , dar nimic nu iti iese ! Unde zici tu ceva ....se alege prafu !
Ultima oară modificat Mar Apr 29, 2014 23:15 de către Val, modificat 1 dată în total.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
Val scrie: Dar urez succes tuturor celor care scriu pe aeasta tema si imi doresc sa gaseasca calea care sa excluda AGVPS , FRPS . RIG si partenerii lor . Neaveniti !
putin exagerat si total subiectiv in ce priveste agvps si rig service, iar finalul este pe cat de rautacios pe atat de ironic...
de geaba, valerica, nu mai esti de mult de-al nostru :wink:
Ce sa fac Cornele ... Cind spui al nostru te incluzi si pe tine ? Adica al nostru astia rucsacuri , brelocuri , samd ? :lol: :lol: Hai un 1 Mai placut si sanatate tie si familiei .

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”