ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:Ce sa fac Cornele ... Cind spui al nostru te incluzi si pe tine ? Adica al nostru astia rucsacuri , brelocuri , samd ? :lol: :lol: Hai un 1 Mai placut si sanatate tie si familiei .
stii foarte bine ce am vrut sa spun :)
cat despre 1mai, personal nu consider ca este o sarbatoare, ci o zi ca oricare alta, dar asta nu ma face sa nu-ti apreciez urarile...multumesc, la fel !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

din pacate pentru mediatorul turmentat timpul a fost intotdeauna de partea mea,ideile mele au avut intotdeauna finalitatea dorita de marea masa a pescarilor ,pentru ca eu am actionat ,actionez si voi actiona numai dupa indelungi consultari cu asa zisii maimutoi ,cei care au fost f...ti legal ........... iar el si sleahta lui au cazut intotdeauna cum a fost mai rau !!!!!!!!
am fost ,sunt si voi ramane raul necesar si aparatorul pescarilor de competitie spre disperarea celor 2 tradatori de neam si tara nemaipunand la socoteala pasiunea care nea adus pe acest forum !!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Domnule Oană,
Puteți să nominalizați o persoană, pescar sportiv, pe care l-ați apărat? Și cum ați făcut acest lucru? Concret!
Cât despre trădători de neam, mai ușor cu astfel de epitete.
Cum poți să mergi la drum cu niște oameni cu care ai semnat o Înțelegere pentru un obiectiv de interes național și care folosesc înțelegerea împotriva ta? Asta v-ați întrebat? Și care pun interesele personale deasupra intereselor pescuitului sportiv? Spuneți-mi și mie un singur lucru concret cu care AGVPSR a sprijinit pescarii sportivi din România! Sper să nu vă referiți la afilierea la CIPS pentru că asta este o imensă minciună care va fi dovedită în instanță. Și care va avea consecințe nebănuite asupra tuturor rezultatelor sportivilor români de până acum. Să vedem cine își asumă aceste consecințe. Dumneavoastră sunteți gata să vi le asumați?

george tomescu

Mesaj de george tomescu »

Stefan Popescu scrie:Domnule Oană,
Puteți să nominalizați o persoană, pescar sportiv, pe care l-ați apărat? Și cum ați făcut acest lucru? Concret!
Cât despre trădători de neam, mai ușor cu astfel de epitete.
Cum poți să mergi la drum cu niște oameni cu care ai semnat o Înțelegere pentru un obiectiv de interes național și care folosesc înțelegerea împotriva ta? Asta v-ați întrebat? Și care pun interesele personale deasupra intereselor pescuitului sportiv? Spuneți-mi și mie un singur lucru concret cu care AGVPSR a sprijinit pescarii sportivi din România! Sper să nu vă referiți la afilierea la CIPS pentru că asta este o imensă minciună care va fi dovedită în instanță. Și care va avea consecințe nebănuite asupra tuturor rezultatelor sportivilor români de până acum. Să vedem cine își asumă aceste consecințe. Dumneavoastră sunteți gata să vi le asumați?
Băi frântule,

nerușinarea ta este atât de mare că încă atârni pe aici și vorbești fără noimă.
Ascunde-te și să nu mai ieși la lumină în veci!
"Bucurăte" în nimicnicia ta de ceea ce ai reușit să distrugi.
CS APS

Stefan Popescu
pescar de competitie

george tomescu

Ce vrei să arăți? Că la "concursurile" tale nu sunt discuții? :lol: :lol:

Când vei fi în stare să organizezi vreun concurs sau să stai în stand măcar o noapte, atunci să arăți cu degetul.
Până atunci bagă-te în cotețul tău și roade-ți osul. :lol:
CS APS

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Nu mai bagati javra in seama, va incarcati cu energie negativa.
Stingeti lumina si deconectati-l de la aparate !!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

domnul care are chef de ras probabil ca se simte implinit pentru raul facut sau este putin bolnav de schizofrenie ........in ambele cazuri trebuie amutit definitiv de pe acest forum .
Alooo admini ......subiectul nu mai este de actualitate la fel ca si zambaretul de mai sus ...........inchideti topicul si banati-l definitiv pe raufacatorul care se crede poetul legilor si interpretul nemuritor al citatelor din legi !!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Stefan Popescu
pescar de competitie

Vă simțiți lezat în vreun drept? Vă dau un sfat; nu sunteți bun de purtător de cuvânt! Eventual faceți un cenaclu cu gabi1 și ionut72. Sigur o să aveți ce discuta. Puteți să-l cooptați și pe alde tomescu.
PS Nici nu știți ce bine am făcut pescuitului sportiv din România. Sunteți prea superficial pentru a înțelege acest lucru.

george tomescu

Stefan Popescu scrie:Vă simțiți lezat în vreun drept? Vă dau un sfat; nu sunteți bun de purtător de cuvânt! Eventual faceți un cenaclu cu gabi1 și ionut72. Sigur o să aveți ce discuta. Puteți să-l cooptați și pe alde tomescu.
PS Nici nu știți ce bine am făcut pescuitului sportiv din România. Sunteți prea superficial pentru a înțelege acest lucru.
Frântule,
noi facem un cenaclu

dar tu:
- te-ai kkt pe munca tuturor pescarilor care au purtat drapelul României, inclusiv pe munca celor care îi mai ai pe lânga tine; :evil: :evil: :evil:
- ai privat România de a fi gazda unui Campionat Mondial; :evil: :evil: :evil:
- nu ești în stare nici să vorbești cu oamenii și nici să organizezi ceva; :evil: :evil: :evil:
- NU AI NICIO TREABĂ CU PESCUITUL
CS APS

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”