ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de miyagi »

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie: PS "Bosulan" se scrie cu un singur "s" , este jargon romanesc... :D
eu nu te contrazic, nu cunosc prea bine argoul asta de Sulimanu... :D

totusi, am luat modelul de la tine, dintr-o postare catre nea vio dulamita pe care ti-o reproduc mai jos

"Ai ajuns sa te pricepi si la pescuit bossulane ? :))
Mergi pe burta si comenteaza altceva, ca aici nu-i de tine...."

:?
Te-ai molipsit de copy - paste?! :lol:
Vezi daca ai stat prea mult cu Fane :wink: .
N-ai recunoaste tu in veci cand gresesti!
Urban culture.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

avem si noi oarece demnitate...
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

gabi1 scrie:
avem si noi oarece demnitate...
Mda! Numai atunci cand o fi similara cu vanitatea.
Urban culture.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Care pescari sportivi? Te consideri și tu unul dintre ei? Ați tot dat în federație că nu este în stare de nimic. Se pare că este totuși în stare, dacă fără acordul ei nu se poate organiza o competiție oficială în România. Nu fiți disperați. Pescuitul sportiv de competiție merge înainte și fără voi, dacă nu sunteți capabili să pricepeți că trebuie să respectați legile.

PS Eu am salvat România de la o catastrofă. Dar chestiile astea voi nu aveți de unde să le știți. Oare nu s-a întrebat nimeni de ce MTS l-a trimis pe Bentu la federație? Bineînțeles că Bentu bagă capul la nisip ca struțul, pentru că nu trebuie să știe tot profanul care erau dedesubturile acestei competiții. Așa că „ciocul mic” și consolați-vă cu gândul că în fapt nu reprezentați nimic. Sunteți numai buni de gură și de scos măscării pe goarnă. Cu astfel de specimene nu se poate construi nimic serios. E doar pierdere de vreme.[/quote]

mai concret care sunt dedesubturile unei astfel de competitie?

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Simplu. Există un Contract de asociere între Consiliul județean Constanța, RIG Service și AGVPSR, încheiat multianual prin care CJ Constanța finanta la greu aceste competiții. Sumele sunt uriașe, dacă comparăm cu anul 2012 când s-au dat de la CJ Constanța 1.670.000 EURO. Nu știu care era rețeta pentru acest CM, dar probabil că tot pe acolo, dacă s-a ținut cu dinții pentru ca federația să nu aibă acces la informații. Oricum, afacerea este deja cercetată de DNA și de asta am spus că am făcut un bine pescuitului sportiv.
Deci, miza era financiară, nu ținea de competiția în sine. Este declarația patronului bălții făcută de față cu martori.

Legal

Mesaj de Legal »

Stefan Popescu scrie:Simplu. Există un Contract de asociere între Consiliul județean Constanța, RIG Service și AGVPSR, încheiat multianual prin care CJ Constanța finanta la greu aceste competiții. Sumele sunt uriașe, dacă comparăm cu anul 2012 când s-au dat de la CJ Constanța 1.670.000 EURO. Nu știu care era rețeta pentru acest CM, dar probabil că tot pe acolo, dacă s-a ținut cu dinții pentru ca federația să nu aibă acces la informații. Oricum, afacerea este deja cercetată de DNA și de asta am spus că am făcut un bine pescuitului sportiv.
Deci, miza era financiară, nu ținea de competiția în sine. Este declarația patronului bălții făcută de față cu martori.
Tu esti sau te crezi un fel de Mantuitor al pescuitului? Chestiile pe care le spui sunt minore fata de ce se intampla la nivelul intregii tari...si chiar la nivel international..te-ai trezit sa schimbi ceva?
Parerea mea e ca o sa fii dezamagit... :roll:
Se pare ca nu ai lectia invatata...spui ca lucrezi esti adeptul legilor insa legile sunt facute pentru a fi incalcate dar mai ales pentru a fi interpretate. Cand o sa intelegi asta o sa iti dai seama ca totul se poate intoarce impotriva ta..

Stefan Popescu
pescar de competitie

legal,
Eu plec de la ideea că nu suntem o nație de trepanați. Iar schimbarea unei stări de fapt se poate face doar prin exemple punctuale. Nu cred că România din 2014 mai este România lui Adrian Năstase din 2004. Și încet, încet legile vor începe să fie respectate și aplicate. Mai ales că acest lucru este vizibil impus de marele licurici.
Din principiu, eu nu sunt defetist. Cred tot timpul în mai bine. Nu am crezut și nu cred nici acum că România va fi schimbată în bine de clasa politică. Cred în societatea civilă, chiar dacă este populată cu indivizi de teapa lui Cristi Y, ionuț72, gabi1, cornel s. și alți mânuitori de tastatură care vorbesc mult dar nu spun nimic.
Poate sunt eu idealist, dar, spre deosebire de alții, cred în ceea ce fac. Și când îmi propun un obiectiv, fac totul pentru a-l realiza. Nu sunt deranjat de insultele unor ipochimeni care prin asta își dezvăluie gradul de educație sau poate ceva refulări interioare numai de ei știute.

Legal

Mesaj de Legal »

Stefan Popescu scrie:legal,
Eu plec de la ideea că nu suntem o nație de trepanați. Iar schimbarea unei stări de fapt se poate face doar prin exemple punctuale. Nu cred că România din 2014 mai este România lui Adrian Năstase din 2004. Și încet, încet legile vor începe să fie respectate și aplicate. Mai ales că acest lucru este vizibil impus de marele licurici.
Din principiu, eu nu sunt defetist. Cred tot timpul în mai bine. Nu am crezut și nu cred nici acum că România va fi schimbată în bine de clasa politică. Cred în societatea civilă, chiar dacă este populată cu indivizi de teapa lui Cristi Y, ionuț72, gabi1, cornel s. și alți mânuitori de tastatură care vorbesc mult dar nu spun nimic.
Poate sunt eu idealist, dar, spre deosebire de alții, cred în ceea ce fac. Și când îmi propun un obiectiv, fac totul pentru a-l realiza. Nu sunt deranjat de insultele unor ipochimeni care prin asta își dezvăluie gradul de educație sau poate ceva refulări interioare numai de ei știute.
Din pacate iti pierzi timpul...iar timpul si istoria dovedesc asta..nu e numai cazul tau.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Nu mă prinde postura de legumă. În viața asta trebuie totuși să încerci să faci ceva. Altfel trăiești degeaba.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:. Cred în societatea civilă, chiar dacă este populată cu indivizi de teapa lui Cristi Y,
stai calm , nu mai fac parte din aceeasi " socitate civila" cu tine...nici macar in acte :wink:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”