Stefan Popescu scrie:Simplu. Există un Contract de asociere între Consiliul județean Constanța, RIG Service și AGVPSR, încheiat multianual prin care CJ Constanța finanta la greu aceste competiții. Sumele sunt uriașe, dacă comparăm cu anul 2012 când s-au dat de la CJ Constanța 1.670.000 EURO. Nu știu care era rețeta pentru acest CM, dar probabil că tot pe acolo, dacă s-a ținut cu dinții pentru ca federația să nu aibă acces la informații. Oricum, afacerea este deja cercetată de DNA și de asta am spus că am făcut un bine pescuitului sportiv.
Deci, miza era financiară, nu ținea de competiția în sine. Este declarația patronului bălții făcută de față cu martori.
Tu esti sau te crezi un fel de Mantuitor al pescuitului? Chestiile pe care le spui sunt minore fata de ce se intampla la nivelul intregii tari...si chiar la nivel international..te-ai trezit sa schimbi ceva?
Parerea mea e ca o sa fii dezamagit...
Se pare ca nu ai lectia invatata...spui ca lucrezi esti adeptul legilor insa legile sunt facute pentru a fi incalcate dar mai ales pentru a fi
interpretate. Cand o sa intelegi asta o sa iti dai seama ca totul se poate intoarce impotriva ta..