ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Cristi Y »

Zarguzon Adi scrie:Ați tot dat în federație că nu este în stare de nimic. Se pare că este totuși în stare, dacă fără acordul ei nu se poate organiza o competiție oficială în România

ok !!! vedem de vineri 02.05.2014 de ce este in stare ... de rau a dovedit ca e capabila , acum asteptam restul
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Fasie
Puncte: 0

Mesaj de Stefan Fasie »

Stefan Popescu scrie:Simplu. Există un Contract de asociere între Consiliul județean Constanța, RIG Service și AGVPSR, încheiat multianual prin care CJ Constanța finanta la greu aceste competiții. Sumele sunt uriașe, dacă comparăm cu anul 2012 când s-au dat de la CJ Constanța 1.670.000 EURO. Nu știu care era rețeta pentru acest CM, dar probabil că tot pe acolo, dacă s-a ținut cu dinții pentru ca federația să nu aibă acces la informații. Oricum, afacerea este deja cercetată de DNA și de asta am spus că am făcut un bine pescuitului sportiv.
Deci, miza era financiară, nu ținea de competiția în sine. Este declarația patronului bălții făcută de față cu martori.
Mai dom' popescu, calomnia si minciuna se pedepsesc !

- RIG Service nu a primit nici macar o centima de CJ,
- Investitia a fost sustinuta in intregime din fonduri private,
- "Miza financiara" este numai dorinta lui Florin CARSTOCEA sa puna tarisoara asta intr-un con de lumina, nicidecum
ce bati tu campii (romanu' asta a venit cu bani de acasa),
- niciodata pana in acest moment nu a fost nevoie de o aprobare a federatiei visavis de desf CM in ROMANIA, ci doar de o asigurare
a MTS ca un paranoic nu va incerca sa conturbe o competitie la care nu are calitatea de membru si organizator(asa cum e in mintea ta bolnava)
- si ca sa fiu in ton cu dvstra, se prefigureaza varianta sa inveti drumurile Constantei la tribunal si niciodata la Corbu.

TERMEN LIMITA ACORDAT DE CIPS - EXPIRAT - astazi orele 19.00
CM 2014 ROMANIA A ZBURAT, gratie tie SALVATORUL pescuitului la crap,

iata noua sintagma romaneasca 'SA MOARA VECINU' SA-I IAU CAPRA' , sustinuta din pacate de personaje pe care niciodata nu le-as fi putut asocia cu delatoru' de la alba.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Păi și de ce nu a dat MTS o asemenea asigurare?
PS Poate asta vă ajută!
http://www.cjc.ro/Hotarari/2012/66.pdf

Stefan Popescu
pescar de competitie

Ar mai fi de adăugat că proprietarul luciului de apă este Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură, nu Rig Service.
http://www.anpa.ro/wp-content/uploads/2 ... 202014.pdf
poz. 403
Așa că mai ușor cu acuzele de calomnie. RIG Sevice nu a avut și nu o să aibă niciodată calitatea de organizator al vreunui Campionat Mondial pe teritoriul României, decât în mintea voastră.
Oare proprietarul lacului a fost de acord cu lucrările de investiții pentru CM 2012?

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Domnule Popescu Stefan.
Trebuie sa lamurim niste aspecte pentru ca dumneata folosesti niste termeni din cate se poate demonstra ai caror proprietati reale e clar ca nu le stapanesti. In principiu nu te consideri defetist. Si eu as crede asta , dar tot asta ridica mari semne de exclamare asupra dumitale. Defetistii in principiu sunt idealistii care raspandesc zvonuri false in conditii de razboi. Aici nu s-a pus problema asa decat la modul figurativ. Ti-ai imaginat dumneata ca ar fi unul sau ar fi nevoie de unul. Se poate discuta despre ideologii diferite cu scopul de a rezolva anumite situatii. Astfel se evita si limbajul de lemn cu care incerci sa pui toate temele de discutie in impas.
2. Tot din cauza folosirii limbi romane incorect ai adus atingeri morale demnitatii foarte multor persoane cointeresate, ba chiar insulte, iar in situatia noastra putem fi fericiti ca nu s-au intamplat greseli regretabile.
3. Manuitorii de tastatura enuntati de dumneata se pare ca au spus multe si au dezvoltat ipoteze de lucru care au stat la baza neinsusirii de catre un organism privat asupra caruia planeaza suspiciuni de frauda, a intereselor unei comunitati private, cu extensii in domeniul public.
4. Plecand de la aceste supozitii la care daca adaug faptul ca dumneata personal ai dialogat in proportie covarsitoare prin copy paste sau prin intermediul unor jurist in raport cu autoritatile, se poate foarte usor observa ca dumneata nu ai nici minimul necesar exploatarii domeniului juridic si institutional al tarii asteia.
Ca atare, te incunostintez ca ai adus atingeri de imagine majore RIG Service prin afirmatiile vorbite-scrise, indiferentdaca este sau nu proprietara lacului Corbu. E de ajuns sa-l gestioneze ca sa aiba dreptul sa se implice in organizarea unui CM de crap pe locatie, daca statutul comercial ii permite. Zvonul ca Rig Service ar fi implicata in cercetarile DNA ii pot aduce atingere contractelor pe care le are in derulare, care pot fi chiar intrerupte din aceasta cauza.
Pentru cunostintele dumitale, ca sa n-o mai lungim, DNA-ul este obligat prin lege sa cerceteze anumite implicatii financiare din tara asta, insa in urma finalizarii anchetelor, daca se constata ca acea suma a fost investita legal in activitati conexe CM-ului desfasurat pe locatia Corbu si nu se demonstreaza nicio frauda, sau mai mult, ca investitiile CJ nu s-au derulat prin firmele Domnului Carstocea, a doua persoana pe care incerci sa o discreditezi, esti pasibil de cadere sub incidentele legilor civile, dar si penale.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Imi cer scuze pentru gramatica postarii insa de pe telefon e mai dificil sa concepi si sa corectezi.
Urban culture.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

mai, nene popescule, mai baiatule, mai mustata, nu ai frate nevoie de trepanatie, daca-ti deschide cineva cutia craniana, pariez ca nu da de nimic…n-ai atata minte incat sa-ti dai seama ca te-ai dus la fund…fara fips esti mort, iar mataluta esti mort de mult…ce ai reusit anul asta, nu se va mai repeta niciodata…am pierdut cm-ul, pacat, dar faptul ca te-am pierdut si pe tine o data cu el, ne face sa suportam mai usor nereusita.
toate impaunarile tale nu mai fac doi bani de la 5 aprilie incoace, degeaba iti mai bati gura pe aici…n-a mai ramas nimic de tine…e cazul sa-ti razi si mustata, fiindca ne-ai convins ca deja ti s-a obisnuit gura cu parul :D …fii destept macar in ultima clipa si retrage-te, caci viitorul tau in pescuitul sportiv (fara recunoasterea fips) nu este sumbru…este…nimic, nimic, nimic… :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

Nu am nici un fel de griji. Am proprietatea termenilor. CM 2012 a fost organizat în România fără a fi autorizat în condițiile legii, deci a fost comisă o infracțiune. Infractorul este AGVPSR, iar prin protocolul încheiat între cei trei, s-a comis tot o faptă penală, prin favorizarea infractorului. Infracțiunile sunt detaliate în art. 88 din Legea 69/2000 și se regăsesc și în Codul penal.
Acest lucru nu este o noutate pentru organizatori, întrucât le-am spus acest lucru chiar în 2012 când, invitat fiind să particip la acest eveniment, am declinat invitația tocmai din această cauză, prin comunicare scrisă.
Deci, fiecare își asumă vorbele și faptele. Eu mi le asum. De obicei nu vorbesc fără a fi informat sau fără să am documente în acest sens.

PS Moș Cornel Șerbu, nu realizezi că în realitate ești un bese-n cizme care nu are ce face și se bagă singur în seamă?

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Stefan Popescu scrie: PS Moș Cornel Șerbu, nu realizezi că în realitate ești un bese-n cizme care nu are ce face și se bagă singur în seamă?
Asta e culmea neobrazarii !

ADMINISTRATORUL FORUMULUI - cat timp o sa mai inghitim mizeriile d-lui Popescu ???
BAN forever !
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Stefan Popescu
pescar de competitie

hahahahaha
Înseamnă că nu ați citit epitetele cu care am fost gratulat eu.
Rușinică!
Nu v-am văzut așa scandalizat și atunci!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”