Stefan Popescu scrie:Simplu. Există un Contract de asociere între Consiliul județean Constanța, RIG Service și AGVPSR, încheiat multianual prin care CJ Constanța finanta la greu aceste competiții. Sumele sunt uriașe, dacă comparăm cu anul 2012 când s-au dat de la CJ Constanța 1.670.000 EURO. Nu știu care era rețeta pentru acest CM, dar probabil că tot pe acolo, dacă s-a ținut cu dinții pentru ca federația să nu aibă acces la informații. Oricum, afacerea este deja cercetată de DNA și de asta am spus că am făcut un bine pescuitului sportiv.
Deci, miza era financiară, nu ținea de competiția în sine. Este declarația patronului bălții făcută de față cu martori.
Mai dom' popescu, calomnia si minciuna se pedepsesc !
- RIG Service nu a primit nici macar o centima de CJ,
- Investitia a fost sustinuta in intregime din fonduri private,
- "Miza financiara" este numai dorinta lui Florin CARSTOCEA sa puna tarisoara asta intr-un con de lumina, nicidecum
ce bati tu campii (
romanu' asta a venit cu bani de acasa),
- niciodata pana in acest moment nu a fost nevoie de o aprobare a federatiei visavis de desf CM in ROMANIA, ci doar de o asigurare
a MTS ca un paranoic nu va incerca sa conturbe o competitie la care nu are calitatea de membru si organizator(asa cum e in mintea ta bolnava)
- si ca sa fiu in ton cu dvstra, se prefigureaza varianta sa inveti drumurile Constantei la tribunal si niciodata la Corbu.
TERMEN LIMITA ACORDAT DE CIPS - EXPIRAT - astazi orele 19.00
CM 2014 ROMANIA A ZBURAT, gratie tie SALVATORUL pescuitului la crap,
iata noua sintagma romaneasca 'SA MOARA VECINU' SA-I IAU CAPRA' , sustinuta din pacate de personaje pe care niciodata nu le-as fi putut asocia cu delatoru' de la alba.