Moderator: gor965
Cum vrei sa le faca pe toate singur ?oanavictor scrie:stiti unde se pot vedea rezultatele de spining de la manjesti ?
bunicul din partea soacra-mi a participat si am auzit ca el a castigat concursul .
felicitari nea vasile pentru victorie !
felicitari dom'popescu pentru organizarea de exeptie cat si pentru premiile oferite !
felicitari biroului federal pentru podiumul castigat !
felicitari antrenorilor care au muncit din greu pentru a pregati sportivii ,sportivi care au uitat ziua concursului si au ajuns dupa terminarea celei dea 2 manse !
felicitari cluburilor participante care desi nu au trimis nici un sportiv au fost cu trup si suflet alaturi de presedintele lor [mai mult cu trupul ]!
felicitari arbitrilor care desii a fost un concurs foarte greu au reusit sa-l duca la bun sfarsit prin neprezentare !
noroc cu tine care esti singurul care pricepi...cum poti trai intr-o lume de prosti care nu reusesc sa te intelea ?Stefan Popescu scrie:Exact așa susțin și eu. Și odată și odată trebuia să se întâmple. Numai că nici acum nu pricepeți ce se întâmplă. Și continuați să stați în mocirlă. Poate că vă meritați soarta.
Eu nu vad decat ambitie si seriozitate......nimic mai multgabi1 scrie:Iar o smotoceste fanica...![]()
![]()
![]()
![]()
ANTIFANE scrie:Având în vedere aproprierea etapelor de spinning și feeder, la cererea cluburilor membre etapa de spinning din 2-5 mai 2014 se amână pentru luna septembrie.
Președinte,
Ștefan Popescu
AUTO: Linkurile sunt permise doar partenerilor Crapmania.ro/anunt-2/
DEJA-VU????
Așaaaa Faneeee .....ANTIFANE scrie:Având în vedere aproprierea etapelor de spinning și feeder, la cererea cluburilor membre etapa de spinning din 2-5 mai 2014 se amână pentru luna septembrie.
Președinte,
Ștefan Popescu
AUTO: Linkurile sunt permise doar partenerilor Crapmania.ro/anunt-2/
DEJA-VU????