Eu, Tudor Pop, Patrick Biro si Garbovan Catalin am reusit sa avem o saptamana de vis pe acest superb lac.
Bravo mestere

P.S.-mai capacul de la galeata de Carping

Moderator: brietudor
sorin 1 scrie:Dumnu' Brie dac vrei sa te scutesc trebuie mai inatai sa iti fac o consultatieNu imi pun parafa fara a consulta
In alta ordine de idei omul care denatureaza adevarul pt a obtine diverse avantaje materiale, este un mincinos care se crede smecher. Ti-am demonstrat de doua ori ca ai mintit si ti-ai supralaudat nada pe care o produci. Am deja o parere despre tine si crede-ma nu ma intereseaza ce capturi si cate sute de tone, de peste ai si vei prinde. Pt mine pescuitul este strict o forma de relaxare si o fac intr-un mod cat se poate de sportiv.
Faptul ca ai sarit ca ars demonstreaza ca ceva nu e in regula cu ce ai postat. Dar ce sa faci, ai pus botu' mai ceva ca o Essox la un Dollinger pe solunara maxima.....)))
Pe mine sa nu ma iei cu "mucles" ca nu is tigan... daca asa te-ai obisnuit acasa, acolo sa vorbesti asasorin 1 scrie:Copile mucles ca poate regreti clipa cand te-ai apucat de pescuit .....
Este clar cu ce fel de oameni avem de-a face daca te apuci sa ameninti un copil de 16 ani pe un forum, domnule doctor...sorin 1 scrie:Copile mucles ca poate regreti clipa cand te-ai apucat de pescuit .....
brietudor scrie:Este clar cu ce fel de oameni avem de-a face daca te apuci sa ameninti un copil de 16 ani pe un forum, domnule doctor...sorin 1 scrie:Copile mucles ca poate regreti clipa cand te-ai apucat de pescuit .....
de acord !! Tudore nu stiu de ce iti prinzi mintea cu asemenea persoane , lasa-i sa vorbeasca !!tonny scrie:Frumos Tudore.Felicitari
Dupa parerea mea carcotasii sa isi vada de treaba lor si sa mai mearga si pe la pescuit nu doar de la tastatura
Nu stiu ce conceptie ai tu, sincer nici nu conteaza. Doar ca, din pct. meu de vedere, un peste nu-l prezinti doar asa..ca l-a prins Xla bila Y.brietudor scrie:Bine domnilor, inseamna ca am eu o conceptie gresita despre pescuit.