Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Am pescuit in 2014 pe acesta balta. Apa mai mare este de la cladirea admistratiei inspre coada balti dupa ce treci de peninsula dar in acea zona drumul este foarte prost si in caz de ploaie ai toate sansele sa ramai impotmolit,in partea din fata apa are max.1m si se prinde ,mai bine primavara devereme.In balta predomina carasul ca palma, se prind 4-5kg pe zi, se mai prinde ocazional crap 0.5-4kg.Nu am reusit sa fac o partida exclusiva la crap sa pot sa imi fac o idee dar nici nu am vazut pe cineva sa pescuiasca exclusiv la crap.Balta este navodita permanent si pestele este valorificat(am vazut prin la navod crap de 9kg).Nu se poate pescui decat ziua, in schimb se poate campa noaptea pe balta.Din ce am vazut eu pestele este cantonat pe malul opus care nu este accesibil(acolo baga si navoadele).guvidu20 scrie:Din cate am mai auzit este o balta cam ciudata.Apa foarte mica cam peste tot.Poate or fi si ceva gropi dar e de cautat.Se prindea mai binisor la intrare pe balta pe primele locuri dar la undite.Deci pe langa mal.Mai binisor adica 2,3 ciortani pe zi si cativa carasi mai rasariti(150-200g bucata).In rest daca altcineva stie mai multe poate ne mai spune si noua cei interesati de ea.