Moderator: gor965
De exemplu...Fantanele, Craiova, balta mare, cred ca incap mai mult de 10 loturi, peste putin...etc.Vali Vesa scrie:Pai ia dati voi un exemplu de o balta similara cu cea din Italia. Adancimi pana la 16m. Si sa "inghita" 10 loturi sa zicem.
MV2, Tancabesti, Lates, Cetariu, sau care? A, Darvari, dai in canal la zig-rig si joci tableScuze nea Victore
...pana la urma au reusit, ... ordinarii!!:mrgreen:oliviu orhei scrie:Campionatul Mondial din 2014 se desfasoara in - Italia.
Vali, daca e sa nu gasim balti cu relifeul celei din Italia, nu avem ce face.Vali Vesa scrie:Pai ia dati voi un exemplu de o balta similara cu cea din Italia. Adancimi pana la 16m. Si sa "inghita" 10 loturi sa zicem.
MV2, Tancabesti, Lates, Cetariu, sau care? A, Darvari, dai in canal la zig-rig si joci tableScuze nea Victore
Bravo, noi cautam o balta care sa semene cu Pietrafitta si nu macar nu stim cum mai arata, ce pesti mai are... etc...Bogdan Corbu scrie:Care este "profilul" baltii di Italia, respectiv Pietrafitta????
- zig-rig-ul la jumatatea lui octombrie nu prea mai functioneaza la Pietrafitta
- a crescut media pestilor (greutate) insa a scazut si densitatea lor
- lac mare la care pestele se refugiaza in larg
- se pescuieste in general intre 8-12m adancime
- aproape in fiecare week-end este cate un concurs
P.S. saptamana aceasta 8-11mai este prima etapa al CN lor (club azzurro), saptamana viitoare prima etapa de calificare regionala, apoi urmatoarea saptamana finala "EL si EA", etc
Dar cat costa nada ptr 2 manse, ai calculat ?Vali Vesa scrie:Parerea mea (cu scuze pentru administratori):
Darvari, Fantanele, Hobaia, Gostile, Caldarusani, Sarulesti = LOTERIE !!!
Avem nevoie de loterie sau de pescari. O sa spuneti ca un pescar bun prinde peste oriunde. Eeee, nu e chiar asa.
Dar nu marsez pe varianta Corbu, dar imi place sa fiu consecvent. Am hotarat ca nu se mai schimba? Atunci de ce sa schimbam, de dragul de a ne afla in treaba? Cu Dl Carstocea ati vorbit despre taxa?