Moderator: gor965
oliviu orhei scrie:Cine participa la sedinta?
Au anuntat:
- Pelicanul - Victor Oana
- Senzor - Vladut Mateianu
- Carping - Cristi Rudeanu
- Ovidius - Vali Vesa sau Dan Badircea
Pesedintele Comisiei de pescuit sportiv la crap
Oliviu Orhei
Ziua de pesciut costa 12 euro standul de pescuit, problema este ca lacul este ocupat aproape in fiecare week-end cu concursuri, acest lucru ramane de vazut, am sa mai intreb si eu sa vad exact. Oricum, concursurile se tin pe tot sectorul B si jumatate din C deoarece pista este cat de cat "echilibrata"Vladut Mateianu scrie:Buna ideea lui Cornel, o etapa de precalificari la Corbu, cu costuri cat mai mici, sa poata participa toata lumea, apoi primele 5 clasate se intrec intr-o finala direct pe lacul din Italia !
@bogdan
Poti te rog sa te interesezi cat costa pescuitul pe zi pe lac si daca se poate inchiria o portiune ptr finala Romaniei ?
PS CS Senzor participa la sedinta, dar va fi reprezentata de presedintele Adi Visan si de capitanul lotului, Dan Mitranescu.
Eu voi fi prezent, dar voi reprezenta CS Senior Crap.
Ideea nu este rea, numai ca te duci acolo fara nici un antrenament si factorul "bulan' este prea mareVladut Mateianu scrie:Buna ideea lui Cornel, o etapa de precalificari la Corbu, cu costuri cat mai mici, sa poata participa toata lumea, apoi primele 5 clasate se intrec intr-o finala direct pe lacul din Italia !
@bogdan
Poti te rog sa te interesezi cat costa pescuitul pe zi pe lac si daca se poate inchiria o portiune ptr finala Romaniei ?
PS CS Senzor participa la sedinta, dar va fi reprezentata de presedintele Adi Visan si de capitanul lotului, Dan Mitranescu.
Eu zic sa apelati la varianta cu selectioner: e gratis si nu implica factorul "bulan"...ci doar pe cel de "interes", care nu ar fii al vostru oricumbarbumarius scrie:Ideea nu este rea, numai ca te duci acolo fara nici un antrenament si factorul "bulan' este prea mareVladut Mateianu scrie:Buna ideea lui Cornel, o etapa de precalificari la Corbu, cu costuri cat mai mici, sa poata participa toata lumea, apoi primele 5 clasate se intrec intr-o finala direct pe lacul din Italia !
@bogdan
barbumarius scrie:Ideea nu este rea, numai ca te duci acolo fara nici un antrenament si factorul "bulan' este prea mareVladut Mateianu scrie:Buna ideea lui Cornel, o etapa de precalificari la Corbu, cu costuri cat mai mici, sa poata participa toata lumea, apoi primele 5 clasate se intrec intr-o finala direct pe lacul din Italia !
@bogdan