inaintas hakuyo

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

catalin26
Puncte: 0

Re: inaintas hakuyo

Mesaj de catalin26 »

Raspuns pt. florinalin si Albert: Lanseta e Perimeter XP (crede-ma ca e lanseta in lumea lor!), iar firul e Hakuyo Advance Dyneema Braid. A nu se intelege gresit, am fost multumit de multe produse din aceasta marca; unele chiar le utilizez si acum, doar ca acest fir mi-a cauzat aceasta mare problema si acum suflu si-n iaurt.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Pai, dupa asta :
catalin26 scrie:
Dan Mitranescu scrie:Il folosesc de cand a aparut pe cel de 0,25
Suficient de subtire pentru a se lega perfect chiar si cu fire de 0,18 si totodata rezistent in aruncarea plumbilor de pana la 130g .
http://danmitranescu.ro/86-744/TEXTIL-C ... m-100m.php
Si inelele lansetei cum se prezinta dupa utilizarea acestui inaintas?
Ultima oară modificat Lun Apr 28, 2014 23:45 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.

Dan Mitranescu
Veteran

Ce legatura are :

catalin26 scrie:Raspuns pt. florinalin si Albert: Lanseta e Perimeter XP (crede-ma ca e lanseta in lumea lor!), iar firul e Hakuyo Advance Dyneema Braid. A nu se intelege gresit, am fost multumit de multe produse din aceasta marca; unele chiar le utilizez si acum, doar ca acest fir mi-a cauzat aceasta mare problema si acum suflu si-n iaurt.

Dan Mitranescu
Veteran

Nu am vazut inele de lanseta taiate de firul textil niciodata.
Nici macar pe lansetele de spinning si acolo se foloseste textil pe toata linia, nu numai ca inaintas.
Parerea mea este ca inelele lansetei au o problema in situatia ta.

Daca poti sa le faci o poza , chiar ti-as fi recunoscator.

andrei_o88

Mesaj de andrei_o88 »

Off topic singurele inele la care am vazut eu ca sa format sant in ele (taiat)sunt pe o lanseta shimano catana 13 ft 3.5lbs,pe care sa pescuit cu fir mono si inaintas textil......sa format sant in pastila pe primele 3 inele de pe varf.

Dan Aron

Mesaj de Dan Aron »

e cumva un model mai vechi ? dinainte de inelele SIC ? eu am o lanseta de rapitor okuma V system și un cormoran pe care le folosesc de aproape 10 ani exclusiv cu textil care de care mai ieftinache ( deci calitate proasta ) si nu s-a intamplat asa ceva.
CS Senzor Team

andrei_o88

Mesaj de andrei_o88 »

catalin26

Mesaj de catalin26 »

Cu prima ocazie voi face o poza. Dan Aron, nu cred ca Bruce Ashby pune inele de 2 lei pe lansete. Nu vreau sa fiu inteles gresit, pur si simplu s-a intamplat cu firul respectiv. Chiar si dupa aceasta isprava am cumparat o gramada de produse din marca respectiva. Intr-adevar, poate inelul a avut o problema.

catalin26

Mesaj de catalin26 »

Uite poze.
Fişiere ataşate
33.jpg
33.jpg (58.47 KiB) Vizualizat de 951 ori
22.jpg
22.jpg (62.87 KiB) Vizualizat de 951 ori
11.jpg
11.jpg (68.92 KiB) Vizualizat de 951 ori

shahjaban
pescar de competitie

Mesaj de shahjaban »

Cataline tata , chiar m-ai pus pe ganduri.........eu folosesc SUFIX BALISTIC de multi ani si anul asta m-am gandit sa mai fac putina economie la bani si mi-am luat Hakuyo MAXXX CAMOUFLAGE , dar dupa ce am vazut fotografiile tale cred ca o sa reconsider , desi l-am pus deja pe mulinete , nu am apucat sa fac decat o partida anul asta si am sesizat imediat "caraitul " ala in momentul cand ajunge textilul la inele , mai ales in drilul de la mal .....foarte bun postul ...multumesc...
Dragos C. - Brasov

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”