Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Par a fi model mai nou. Asa par dupa inele. Ambele sunt rupte in acelasi loc. Nu cred ca sunt rupte in aruncare. Au calcat pe ele sau au scapat ceva pe ele in timp ce erau pe suport ca bete se rezerva. Zic si eu.zfcristian scrie:Ce bete erau alea rupte?
viper28 scrie:Par a fi model mai nou. Asa par dupa inele. Ambele sunt rupte in acelasi loc. Nu cred ca sunt rupte in aruncare. Au calcat pe ele sau au scapat ceva pe ele in timp ce erau pe suport ca bete se rezerva. Zic si eu.zfcristian scrie:Ce bete erau alea rupte?
Rupturile sunt aproape in acelasi loc si de aceea am presupus ca nu s-au rupt in aruncare. Curios ca ambele s-au rupt in acelasi loc, dar cum ai zic si tu...se intampla si la case mai mari.alexdumi80 scrie:viper28 scrie:Par a fi model mai nou. Asa par dupa inele. Ambele sunt rupte in acelasi loc. Nu cred ca sunt rupte in aruncare. Au calcat pe ele sau au scapat ceva pe ele in timp ce erau pe suport ca bete se rezerva. Zic si eu.zfcristian scrie:Ce bete erau alea rupte?
betele sunt Fox - Horizon XT K si s-au rupt in aruncare ambele ... se intampla si la case mai mari ....
Acelasi lucru, de la mandrina si la un Tribal XTR-Balexdumi80 scrie:la mine in 2012 ( bete fabricate in 2011 ) sau rupt 2 shimano tribal long cast din mandrina.... eu fost mai multe rupturi din acelasi loc la mai multe serii din gama tribal .... dupa aceea nu au mai existat probleme
Pai da. Mai ales acum ca se tine in Italia si el stie joaca acolo.rotita scrie:Vrei sa te pui bine cu selectionerul...barbumarius scrie:Acum ca a fost nea Piti in inspectie pestii cei mari se vor pune pe mancat.![]()
![]()