FOX Micron M2

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

crinu
Puncte: 0

FOX Micron M2

Mesaj de crinu »

VAND 4 BUC FOX Micron M2 PRET 450 RON 0740858291

rufus

Re: FOX Micron M2

Mesaj de rufus »

ori vinzi ori te faci ca vinzi????
swingerele nu au mai ajuns la mine ...cu toate ca ti-am dat adresa ...sau cand ti-am spus ca deschid coletul la primire te-ai inmuiat???...era teapa??? sigur ai produsele astea sau vrei sa tragi ceva tepe. Atentie mare amatorilor de chilipiluri. omul este din CLUJ si este cam neserios. Daca ajung swingerele pe care vreau sa le cumpar de la domnul..retrag cele afirmate si pot intelege ca a fost o neintelegere!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

rufus scrie:ori vinzi ori te faci ca vinzi????
swingerele nu au mai ajuns la mine ...cu toate ca ti-am dat adresa ...sau cand ti-am spus ca deschid coletul la primire te-ai inmuiat???...era teapa??? sigur ai produsele astea sau vrei sa tragi ceva tepe. Atentie mare amatorilor de chilipiluri. omul este din CLUJ si este cam neserios. Daca ajung swingerele pe care vreau sa le cumpar de la domnul..retrag cele afirmate si pot intelege ca a fost o neintelegere!
Vezi aici cat e de hotarat sa vanda :
http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic.php?f=8&t=2898 :shock: :evil:
Cat despre cat de serios poate fii dl. Crinu ,as mentiona faptul ca pe alt forum si-a mai facut un cont fantoma (evident cu acelasi IP...ca ,de , "Crinu este destepti" ! :mrgreen: ) si isi negocia singur sculele scoase la vanzare . :oops: Faptul ca aici cand vinde ,cand cumpara aceleasi produse tine de o strategie pe care numai mintea lui o percepe ca fiind geniala ! :lol: :lol: :lol:
Crinule , trezestete bai baiatule c-o sa te umpli de "respect" la fel ca dincolo ...ori chiar mai rau ! :twisted:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

rufus

Mesaj de rufus »

OM NESERIOS...ATENTIE MARE!!!!! FALSURI GROSOLANE!!! L-AM GASIT SI PE OKAZII SI SUB NIKUL "TENU" TOTI CLIENTII IL INJURA ...ATENTIE MARE ESTE DIN CLUJ

crinu

Mesaj de crinu »

cred ca nu am inselat inca pe nimeni,ca cumpar si vand nu cred ca este bai,bai este cand furi asa ca fac ce vreau eu, sa scrie aci persoanele care le-am inselat varog scrieti si lasati nr sa va sun astept [neserios am fost cu faptu ca am promis un set de zwidere si nu le-am trimis ca le-am vandut la altcineva si pentu atat care este problema ,le vand la cine vreu eu ca sant ale mele

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Nu ma-nebunii ...cum nu-i bai nene ...pui lumea in incurcatura ,promiti una si faci alta , incerci sa trisezi , recunosti ca esti neserios si tie ti-i se pare ca nu-i bai ?
Citez..."sa scrie aici persoanele pe care le-am inselat"...pai cine sa-ti scrie vere ,ca tu-ti vinzi si cumperi singur marfa ! :lol: ...ca te sufoci noptea ca n-ai nimerit pretul corect ! :evil:
George Iorga
Imagine

crinu

Mesaj de crinu »

gor965 daca cumpar si vand este anselaciune ? nu bag nene mana la nimeni in buzunar stai linistit ca nu o sa-ti vand nimic asa ca nu te mai obosi ca o se te inbolnavesti sau te crezi regele pecarilor

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

crinu scrie:gor965 daca cumpar si vand este anselaciune ? nu bag nene mana la nimeni in buzunar stai linistit ca nu o sa-ti vand nimic asa ca nu te mai obosi ca o se te inbolnavesti sau te crezi regele pecarilor
Mai "anselatule",mai "pecarule" ( te-a cam pacalit mama natura ),pai n-as lua nimic de la tine nici sa mi-i le dai degeaba ...ca esti in stare sa-ti cumperi si donatiile ! :lol:
Faci lumea sa-si piarda timpul , incerci tot felul de manevrea ca sa-ti ridici postul si marfa in slavi . In 7-8 ani de zile de cand ma uit pe forumuri n-am vazut altul care sa posteze ca vinde si cumpara in acelasi timp ,acelasi produs ! Nu ma intereseaza scopul tau , ma intereseaza efectul gestului si modul in care aduci prejudicii de imagine unui sit de profil !
Mai ai tupeu sa-mi ceri nr. de telefon... :evil: :evil: :evil:
George Iorga
Imagine

crinu

Mesaj de crinu »

DA VREAM NR SA-TI BAG O DEDICATIE

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

crinu scrie:DA VREAM NR SA-TI BAG O DEDICATIE
Dedicatii sa-i dai aluia cu care ai facut limba romana...ca te-a facut "monumental de p..st" ! :evil:
George Iorga
Imagine

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”