Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Vezi aici cat e de hotarat sa vanda :rufus scrie:ori vinzi ori te faci ca vinzi????
swingerele nu au mai ajuns la mine ...cu toate ca ti-am dat adresa ...sau cand ti-am spus ca deschid coletul la primire te-ai inmuiat???...era teapa??? sigur ai produsele astea sau vrei sa tragi ceva tepe. Atentie mare amatorilor de chilipiluri. omul este din CLUJ si este cam neserios. Daca ajung swingerele pe care vreau sa le cumpar de la domnul..retrag cele afirmate si pot intelege ca a fost o neintelegere!
Mai "anselatule",mai "pecarule" ( te-a cam pacalit mama natura ),pai n-as lua nimic de la tine nici sa mi-i le dai degeaba ...ca esti in stare sa-ti cumperi si donatiile !crinu scrie:gor965 daca cumpar si vand este anselaciune ? nu bag nene mana la nimeni in buzunar stai linistit ca nu o sa-ti vand nimic asa ca nu te mai obosi ca o se te inbolnavesti sau te crezi regele pecarilor
Dedicatii sa-i dai aluia cu care ai facut limba romana...ca te-a facut "monumental de p..st" !crinu scrie:DA VREAM NR SA-TI BAG O DEDICATIE