Cand foamea invinge...

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Cand foamea invinge...

Mesaj de gabi1 »

stefanmuraru scrie: Apropo, stii ceva de "Analiza de risc la securitate fizica "?
O dati in ordine publica, sa nu ajungeti la Tudorel Butoi in final... :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vezi ca ai mp Stefane si continuam dup-aia daca mai ai chef. Pe sau pe langa subiect. Bineinteles nu oftopic.
Urban culture.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Mai Stefane eu unul nu vreau sa se ia nimeni dupa mine eu scriu dupa ce am vazut cu ochii mei aceasi situatie pe una dintre balti .
Propunerile tale ar costa aproape cit ai da pe balta , sistemele despre care vorbesti si oamenii despre care scrii costa cu mult mai mult decit angajarea a 4-6 baieti de la o firma specializata care in maxim 3-4 luni sa zicem, sezonul asta ar impune regulamentul strict al patronului baltii. In primul rind aceia ii va corecta pe paznici baltii dupa care va aplica corectii pe masura celor prinsi cu sacosa .
Poti sa pui tu zeci sute de camere si cipuri cel care fura peste cind vede ca il prinzi si singura corectie este sa il certi si sa il injuri findca legal nu ai alta solutie , miine va trimite si alti pretenasi la ciordit findca nu va avea de ce sa ii fie teama . O corectie aplicata in spiritul legii de oameni cu experienta va rezolva totul .
Fara frica ca o vei lua in bot in cazul descoperiri furtului nu se va face nimic cu acesti braconieri.Dupa ce se va impune frica situatia va deveni la normal pe acea balta iar acei braconieri isi vor multa cuibul pe alte meleaguri unde vor putea bracona cum le place lor.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Stricati topicul cu discutii aiurea. Solutia de momet e clara si s-a zis, masina in parcare, descarcatul/incarcatul bagajelor doar in prezenta paznicului. Nici macar nu trebuie investitie mare, 6-7 trolere mari puse la dispozitia oamenilor sa-si care bagajul. Sun nici o forma masina pe stand si gata. Problema reala este pescuitul cu retinere, care este o invitatie pentru fel si fel de oameni. La ce educatie si bun simt exsista in tara asta mi-e greu sa cred ca vre-un "fomist" renunta la 2-3 pesti in plus daca si-a facut deja plinul.

ciortanica

Mesaj de ciortanica »

O intrebare am si eu,in wekend cate bonuri fiscale eliberezi la pescari :)

P.S Scoti un regulament de ordine interioara,il pui pe pescar sa ia la cunostinta pe baza de semnatura,ii eliberezi bon fiscal,dupa care cel care fura peste se alege cu dosar penal garantat.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

(dupa care cel care fura peste se alege cu dosar penal garantat. ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dosar penal ??? Cine sa faca asa ceva ?? Politia , Militia , Sri cine cine ? Pentru 10 kg de peste va face cineva un dosar de 50 de paginii cu declaratii etc etc ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Stati cuminiti nu veti vedea asa ceva.

DumiD - e bine ce spui tu e corect , ma prinzi azi cu 2 pesti ma certi si ma injuri de mama si miine vine fratimiu fura si el 2-3 pesti daca reuseste sa ii ascunda bine trece cu ei la frigider daca il prinde il injura si pe el de mama si vine acasa . Sa vezi ce suparare o sa fie in familie ca am fost injurati de mama :lol: :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

vladut,
s-a simtit bine daniel dumitrescu la party cup sulimanu? :wink:
The One Team

gabicarp

Mesaj de gabicarp »

Masina la intrare , controale la sange , poze cu fiecare hot puse pe site-urile de specializare , de vorbit cu un avocat si facute niste contracte in conformitate cu legea si la fiecare intrare pe balta semnate de ambele parti . Daca e prins un astfel de specimen de prostie cu peste furat atunci prin acel contract sa-si piarda dreptul de proprietate asupra sculelor , masinii sau mai stiu eu ce are la el. Dar daca e legal asa ceva . Fiecare pescar sa-si lase datele personale , cu adresa de acasa si de la serviciu, iar daca e prins, trimisa frumos poza hotului chiar si la serviciu sa vada si colegii ce minunatie de coleg au intre ei .

Patronii baltilor de facut o baza de date interactiva , la care sa aiba acces numai patronii si trecut in ea toti hotii prinsi , astfel ca la intrarea pe balta se poate verifica usor numele fiecarui pescar .

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

păi da, Mateianu şi-a tras trabucu-n gură prima oară când a luat balta în loc să-şi suflice mânecile şi să se apuce de treabă. să facă credite, să stea geană 25 din 24, să facă balta cu masaj inclus, etc. unde se crede el, aici e ROMÂNIA. nu în ultimul rând să facă profit şi să dea impozitele şi taxele corect şi la timp la stat (copii n-au cretă la şcoală şi el fumează). şi colac peste pupăză se plânge că-i dispar peştii, aici în văzul lumii şi vrea sfaturi.
ps. textul de mai sus e un pamflet şi trataţi-l ca atare :lol: :lol: :lol:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

(Masina la intrare , controale la sange , poze cu fiecare hot puse pe site-urile de specializare , de vorbit cu un avocat si facute niste contracte in conformitate cu legea si la fiecare intrare pe balta semnate de ambele parti . Daca e prins un astfel de specimen de prostie cu peste furat atunci prin acel contract sa-si piarda dreptul de proprietate asupra sculelor , masinii sau mai stiu eu ce are la el. Dar daca e legal asa ceva . Fiecare pescar sa-si lase datele personale , cu adresa de acasa si de la serviciu, iar daca e prins, trimisa frumos poza hotului chiar si la serviciu sa vada si colegii ce minunatie de coleg au intre ei .

Patronii baltilor de facut o baza de date interactiva , la care sa aiba acces numai patronii si trecut in ea toti hotii prinsi , astfel ca la intrarea pe balta se poate verifica usor numele fiecarui pescar .)

Aloooooooooooooooooooo Sulimanu este in Romania asta daca nu stiati .Legile care apara proprietatea privata sunt 0. Legile nu sunt in stare sa apere proprietatea statului dapai private . :lol: :lol: :lol: Astea sunt vise cu copii de la gradinita . Nu mai postati idei deastea din cartile cu povesti sunt prea amuzante sfaturile astea . :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”