Shimano Aero Technium 10000 XT vs Aero Technium MGS

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
ReMuS
Puncte: 0

Shimano Aero Technium 10000 XT vs Aero Technium MGS

Mesaj de ReMuS »

Rog posesorii acestor mulinete si cunoscatorii sa-si exprime parerile legate de cele doua, daca se justifica diferenta de pret, fiabilitate etc. Eu personal am auzit ca la unele MGS-uri apar probleme de fabricatie, XT-urile fiind mai viabile.
P.S. Vreau, daca se poate, pareri despre modelul 2008, cel cu sistemul lent de ridicare a tamburului
Remus Lenghel

Marinarul

Re: Shimano Aero Technium 10000 XT vs Aero Technium MGS

Mesaj de Marinarul »

Asa cum m-am asteptat , nu se inghesuie multi doritori sa raspunda aici.

Sunt putini cei care au avut privilegiul sa foloseasca unul din cele doua modele de top amintite de tine , dar si mai putini care le-au avut pe amandoua si ar putea emite ceva pareri avizate.
Dar sa nu renuntam la prima adiere de vant :wink: Oricum nu cred ca ai cum s-auzi de rau despre ele , sunt tzatza de matza , sfarc curat :wink:

Fire mototolite !

marian.no1

Mesaj de marian.no1 »

sunt nou pe forum si ma numesc Marian Gavris...
sunt posesorul Mgsu-rilor si sunt f incantat de ele
-sunt foarte usoare
-daca pescuiesti cu ele si nu le folosesti la casting sau spod&marker te ajuta f mult frana rapida ...dai jumate de tura si frana se strange f repede ... de la "baitrunner" treci la dril ...pe cand cea de 10000 xt ...ai de dat ceva ture pana se strange frana
-cu cealalta de 10000 xt am aruncat o singura data dar sincer cred ca cea de magnesiu bate mai departe...
-eu unul nu leas da pe nimik ,nici pe 10000xt sau basia....acuma depinde de preferintele fiecaruia
....sper sati fie de ajutor informatiile ...
...numai bine... :wink:

cipibm

Mesaj de cipibm »

Cred ca nu datorita mgs-urilor esti no1,asa-i? :)

Bogdan Guguianu

Mesaj de Bogdan Guguianu »

Am Aero Tehnium MGS
Pro: foarte usoare, frana, aruncare
Contra: line guard aproape lipsa, firul intra sub tambur daca nu esti atent; eu am niste zgomote suspecte pe 2 dintre mulinete, recuperare grea.
Am tolba plina !

ReMuS

Mesaj de ReMuS »

Multumesc pentru raspunsuri si pareri. Eu personal am 10000 xt-ul. Nu am apucat sa-l folosesc prea mult, le am de vreo luna. Inainte sa le iau am inclinat spre Mgs-uri, dar un prieten din SM ma sfatuit sa iau xt-urile. Cred ca Cipri a fost unul dintre primii din tara care a avut Mgs-uri, la finele anului 2007. Spunea ca una dintre ele ( avea trei) avea un zgomot ciudat si la desfacut sa-l greseze putin si a observat niste componente din plastic in el. Le-a vandut pe toate trei. Si-a luat xt-urile si le foloseste fara probleme de atunci. E adevarat, sunt mai grele, dar mai fiabile, spune el. Iar cu sistemul de franare ( ma refer la "baitrunner") te obisnuiesti repede, cum m-am obisnuit si eu deja. Nu e la fel de simplu ca la un Big sa zicem, dar e ok.
Am pus intrebarea pe forum pentru ca am un coleg care oscileaza intre xt-uri si Mgs-uri, si sa vedem si parerea altor pescari, daca au avut probleme cu una dintre cele doua modele. Xt-urile nu se mai prea gasesc(nu se mai fabrica), si daca Mgs-urile nu au probleme ( poate "lipsa" de material pentru incercarea de a le "usura") cred ca le va lua pe cele din urma.
Oricum mai astept si alte pareri :wink:
Remus Lenghel

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”