RSC scrie:"...One of the most important free services...is online mint rubbing. For the first time in the history of mankind, unlimited and unrestricted online mint rubbing is available to everyone, without discrimination...."
Intr-un cuvant forum poate insemna "piata". Ca orice piata bineinteles ca trebuie sa fie deschisa publicului pentru dezbateri. Deci o piata comunitara.
Pe vremuri, la romani spre exemplu, forumurile erau un fel de "piete" in care se dezbateau tot felul de probleme. Nu numai idei. Vezi tu vreo diferenta intre ce era atunci si nevoile de acum? Eu nu. Mai ales ca aici vorbim despre un forum al unei comunitati in mod cu totul si cu totul deosebit.
Intr-un forum se dezbate prin intermediul oricaror idei pentru ca niciodata nu sti de unde iese solutia optima rezolvarii problemelor. Ca mai sunt si carcotasi sau monologari e alta poveste, dar ca unii sunt mai prezenti si altii mai intelepti si asta-i adevarat.
Eu unul am sa diminuez, dupa cum am spus, prezenta mea aici pentru ca vad ca sunt unii interesati mai mult de prostituirea dezbaterilor decat de rezolvarea problemelor. Am considerat, repet, ca daca pot sa-mi aduc aportul atat cat poate fi el de subiectiv sau obiectiv, voi participa activ macar la diferitele rezolvari de cazuri. Implicarea mi-a adus insa si dezgust sau neplaceri. Nu sunt masochist.
Cu respect.
Urban culture.