Nade, strategii, concluzii - SENIOR CUP - Moara Vlasiei

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Nade, strategii, concluzii - SENIOR CUP - Moara Vlasiei

Mesaj de Vali Vesa »

maty scrie:
Vali Vesa scrie:"Scenarita omoara Romanica"

Oare l-au "agatat" si pe Maty...???
Vali ma durut mult cand astazi am citit insinuarea ta ,cum ca as fi putut fi ,,agatat"
deaceia refuz sa primesc felicitarile din partea ta,siti spun,desi si tu stiai asta,ca eu nu fac dealea,ptr. ca stiu ca Dumnezeu rasplateste pe fiecare dupa faptele sale.
Lui Dan ii spun ca nu sunt nepasator,(ptr. ca din punctul meu de vedere a fi nepasator insemna a fi las,si eu nu sunt las)
Dane daca vrei parerea mea,personal cred ca oricat de talentat ar fi cineva nu poate pretinde sa puna semnul egal intre mamaliga si nada,si sa aiba pretentia sa obtina acelesi rezultate cu oricare dintre ele. Desigur sunt locuri si locuri,dar conteza enorm si cum nadesti si cu ce o faci. Daca ai sa meditezi bine la asta vei intelege unde ai gresit.
MATYYYYYY...

Departe de mine gandul asta. Cred ca ai fi ultimul om de la care ma pot astepta la asa ceva. Ai inteles gresit cele scrise de mine.
O sa te sun, te rog sa-mi raspunzi.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vali Vesa scrie:"Scenarita omoara Romanica"

Oare l-au "agatat" si pe Maty...???
Ii sunt dator lui Maty (si celorlalti care puteau intelege gresit postarea mea) cu o explicatie:

"Scenarita omoara Romanica" - se refera la "scenariul" lui Dan Mitranescu, cu care, din pacate, nu sunt de acord. Asta e parerea mea, chiar daca e diferita de a lui.

"Oare l-au "agatat" si pe Maty...???" - Vezi ghilimelele de la agatat... - Am vrut sa spun ca daca Maty a luat locul I asta inseamna ca si el a participat la "detronare" ??? Si cine se poate gandii macar, ca Maty ar putea fi corupt... Cred ca nici unu dintre pescari.

Poate a fost o formulare nefericita si Mary a inteles altceva. Omul dintre pescari si pescarul dintre oameni pe care-l respect IMENS!!!

Fapt pentru care imi cer scuze public. Sper sa intelegi si sa-mi dai ocazia sa te privesc din nou in ochi.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@Dan Mitranescu

Ai spus ca ai folosit in ultima noapte bile...oare nu era mai bine sa-ti faci un pat de rezerva mai din timp ,cu atat mai mult cu cat ai vazut ca sa pune mult accent pe bile si era de asteptat ca bilele sa decida :roll: Pana atunci dovedeste ca esti un adevarat castigator si accepta si infrangerea tragand o invatatura din asta..
Matty si-a dovedit inca o data valoarea.. FELICITARI !

p.s. nu te lasa contaminat de "virusul" AM FOST FURAT pentru ca exista riscul sa nu realizezi adevarata greseala care ai facut-o...
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Toader Alexandru

Mesaj de Toader Alexandru »

Dan Mitranescu scrie:@Val Pangica jr
In plus eu in ultima noapte am folosit si boiliesuri de calitate aduse special de Mircea Gheran ... (ptiuu !!! na ca am recunoscut si asta :D ) cu aceleasi rezultate modeste :pesti de 5-6 kg.
Dane, nu te supara dar de unde sti ca au fost boiliesuri de calitate? Daca le-a adus Mircea inseamna ca sunt de calitate? Iti spun eu ca nu se compara cu bilele lui Ghita :wink:

Vlad_Mihai
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Vlad_Mihai »

Toader Alexandru scrie:
In plus eu in ultima noapte am folosit si boiliesuri de calitate aduse special de Mircea Gheran ... (ptiuu !!! na ca am recunoscut si asta :D ) cu aceleasi rezultate modeste :pesti de 5-6 kg.
Dane, nu te supara dar de unde sti ca au fost boiliesuri de calitate? Daca le-a adus Mircea inseamna ca sunt de calitate? Iti spun eu ca nu se compara cu bilele lui Ghita :wink:
dar tu de unde sti ce bile i-a adus Mircea......de iti permiti aceasta comparatie ? cand faci o afirmatie publica incearca sa o susti cu argumente.

ReMuS

Mesaj de ReMuS »

Dan Mitranescu:
Dupa cum evolueaza topicul incet ajungi din "victima" :arrow: " vinovat", imediat se va ajunge ca nu stii pescui, nu ca ai fost "lucrat" :( . Deja esti asaltat de sfaturi ce si cum trebuia sa faci, etc, se contesta calitatea bilelor unor pescari cu nume, lucru care nu stiu ce legatura are cu topicul asta. De multe ori la concursuri nu castiga cel mai bun, ci acela care stie sa traga mai bine de sfori si este mai oportunist. Nu stiu daca asta este bine.... Acest lucru este unul dintre motivele pentru care noi satmarenii nu prea participam la concursurile din tara. Sunt convins ca vei analiza singur situatia la rece si vei trage concluziile.
P.S. Este o parere personala , nu vreau sa intru in polemica cu nimeni si nici nu astept reactii la cele postate de mine.
Numai bine si fir intins.
Remus Lenghel

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

In concurs trebuie sa ai 2 calitati de baza:
1.Pescar bun.
2.Strateg bun.
Ordinea poate fi si invers, musai sa le ai pe amindoua.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

cornel rosioru scrie:In concurs trebuie sa ai 2 calitati de baza:
1.Pescar bun.
2.Strateg bun.
Ordinea poate fi si invers, musai sa le ai pe amindoua.
Asa este ...dar ca sa fi si sportiv trebuie ca strategia sa se opreasca la nivel de stand ...

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vlad_Mihai scrie:dar tu de unde sti ce bile i-a adus Mircea......de iti permiti aceasta comparatie ? cand faci o afirmatie publica incearca sa o susti cu argumente.
dar, dumneata, vad ca sari la gatul omului, pentru ca si-a dat cu parerea...afirmatie publica, sustinere cu argumente...mai ptoliti-va, mai copii ca-nversunarea asta nu v-ajuta la nimic, mai ales ca nu prea cred ca stiti cu ce se mananca bilele astea de care tot vorbiti :mrgreen:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Toader Alexandru

Mesaj de Toader Alexandru »

Vlad_Mihai scrie:
Toader Alexandru scrie:
dar tu de unde sti ce bile i-a adus Mircea......de iti permiti aceasta comparatie ? cand faci o afirmatie publica incearca sa o susti cu argumente.
:lol: :lol: Pustiulica vezi rezultatele...nu te mai baga aiurea in seama :!:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”