Dupa ce lam prins pe dolofanul de 17,4 kg.in primele 10 minute de la start,asta ca sami reamintesc ca Cineva acolo sus ma iubeste,a trebuit sa astept inca 19 ore pana sa am o alta trasatura,timp in care miam amintit ce mia zis Vladut dupa ce trasesem standul nr. 3:
Maty,teai sinucis cu mana ta tragand standul asta! Afirmatie intemeiata,facuta de un pescar de valoare,care stia bine ce spune,ptr. can zona locurilor 1-5 inclusiv,pescuitul de voie este interzis,ca atare zona respectiva nu fusese nadita de nimeni,spre deosebire de zona cuprinsa intre standurile 6-18 inclusiv,zona pe care se pescuise si se nadise zilnic de catre numerosale echipe care se antrenasera acolo. De fapt sa vazut clar ca cei ce aveau staduri in acea zona au luat un start bun(se poate observa asta urmarind cum a evoluat clasamentul)dar pe masura ce a trecut timpul,si nada sia facut efectul,desi timid la inceput, crapul a aparut si pe patul nostru de nada.Deasemenea racirea acentuata a vremii a inceput sa favorizeze pe cei ce pescuiau la apa adanca,inclusiv pe mine. Astfel avand o nada f. buna(Benzar Betain Crap) si boabe de la Senzor de mare calitate,abordand o stategie de nadire buna am reusit sa recuperez si spre final cand si vremea sa mai ameliorat am prins intrun ritm f. bun reusind asfel,zic eu sa castig meritat.
Felicit si eu pe toti participantii,conurenti,arbitri,etc.,organizatori si binenteles pe Victoras.
Fir intins tuturor la revansa din 1 aprilie!
PS: Dintre toate nazile pe care leam folosit pana acum pe MV 2 Betain Crap este cea mai buna,deasemenea boabele Senzor sunt formidabile si pot sa faca diferenta.
Iata si niste poze.

ajutorul vine de sus.