Cupa RIG este un concurs care strange intotdeauna foarte multe echipe de valoare.
Cum spuneam si editia trecuta, numai participarea la o astfel de intrecere merita toata aprecierea.
Felicitari Vasile, Culita si Dutu pentru alegerea strategiei ( noua pentru castigat pe Corbu ), pentru rezultatul obtinut
de pe jumatatea sectorului si pentu munca depusa. Cred ca ati prins de doua ori mai multi pesti decat pe fisa.
Felicitari Cristi Vaileanu, Dragos Sinca, Alex Matea si Soare pentru strategie ( si aceasta noua in castigarea podiumurilor pe Corbu

) . Ultima noapte daca o gestionati putin mai bine, cred ca altul era rezultatul. Oricum bravo . Am invatat si eu ceva la care renuntasem pe aceasta balta.
Felicitari pentru brigada de arbitrii condusa de Gabi Calota.
Felicitari Razvan si echipa pentru vicecaptura si castigarea premiului de captura cu acel crap de 22kg . A inceput sa se treaca destul de usor peste acesti pesti. Ne-am invatat asa repede cu 25 , 30 ...???

Cu aceasta ocazie vreau sa amintesc ca echipa noastra a mai avut un crap de 20 kg , unul de 14 kg , 5 bucati de aprox. 10kg si cativa de 7-8 . Spun asta ca pe o introducere la felicitarile pentru balta Corbu si pentru tot ce a fost facut acolo. Cand deschid acest subiect ma simt stanjenit de faptul ca intotdeauna cuvintele vor fi prea mici in comparatie cu ce este la Corbu ca amenajare, ca populatie piscicola , ca ce a oferit pescuitului de competitie de la noi si ca imagine a noastra in lume. Jos palaria pentru absolut tot.
Si ca sa nu termin atat de profund : Felicitari Mirea si Visan pentru ca mi-ati spus "TACI MA !!!" in timp ce incercati sa scoateti un peste la minciog, iar eu va turuiam ca "daca pierdem 10 minute la fiecare peste, ca sa il dam afara, mai bine mergem la cupa debutantilor sau si mai bine ne lasam de pescuit ...( unii dintre noi

) " . Avea 30 kg .