Cei mai potriviti senzori

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

freespirit
pescar de competitie
Puncte: 0

Cei mai potriviti senzori

Mesaj de freespirit »

Deschid acest topic, putin cam tarziu, deoarece am vazut pe multe site-uri din UK cum se orienteaza multi pescari spre un model mai vechi de la Fox, parca Eos R, unii dintre ei se intorc la acest model dupa ce nu au fost la fel de multumiti de alte produse mai noi care nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor! Care sunt parerile voastre, dupa cum am spus, intra in disutie si modelele mai vechi, dupa cateva criterii cum ar fi rezistenta in timp, la apa, la caldura/soare, la frig, dupa cum si posibilitatea cea mai redusa de a aparea probleme de orice natura!
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

Alin Galbenu
Moderator

Re: Cei mai potriviti senzori

Mesaj de Alin Galbenu »

Pai cred ca asta tine foarte mult de gusturi. Personal, iti recomand Tx-i de la Delkim, pt mine sunt senzorii perfecti, dar in acelasi timp pot sa-ti spun ca am pescuit un sezon cu senzorii Hakuyo 2013, fara nici un fel de probleme. Au mers bine si pe 40grade, si pe furtuna si pe ploaie torentiala.

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Iti recomand in urmatoare ordine din experianta mea si ce prefer eu :

1. Fox Eos-r pe care ii folosesc de 4 sezoane fara sa am nici macar un fel de probleme cu ei.Am prins pe balta si nopti cu -7 grade,ploi torentiale,vanturi puternice si calduri extreme iar acesti senzori s-au comportat exemplar.Fara bip-uri false chiar si la vant puternic si pe o sensibilitate maxima.Aspect placut si cu posibilitatea de schimb a carcaselor.Un mare avantaj este ca la acesti senzori carcasele nu devin lipicioase in urma tinerii lor in soare mult timp.Au semnal diferit pe drop-back si lumina pe trasatura tine destul de mult timp aprinsa.Posibilitate de schimb a culorilor la fiecare senzor,a luminii de veghe si de asemenea optional achizitonarea unei lampi care lucreaza in tandem cu senzorii si statia.Din partea mea acesti senzori sunt cei mai buni.

2. Delkim tx-i model vechi de prin 2005-2007 si neaparat sa fie produsi in UK altfel zic eu sunt extremi de riscanti cu ei.Sunet frumos si puternic,finisaj la carcase foarte bun si durabil,lumini de asemenea foarte puternice pe trasatura si de veghe,statie care permite un numar foarte mare de senzori sa fie inregistrati la ea.Merg foarte bine si pe frig si pe calduri mari.Pe mine personal ma deranjeaza pescuitul pe ponton si pe ploi torentiale cu ei din cauza semnalelor false pe care le emit de la vibratii.

3. Fox RX la fel ca si Fox Eos-r doar un aspect mai badaran si in plus au setarea rolei pe sistem de vibratie care reprezinta un avantaj.

Sper ca ti-am fost cat de cat de ajutor :)
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

govo
pescar de competitie

Mesaj de govo »

Fox EOS-R .... Numarul 1 !!!
C.S. Friends Carp Team

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

Delkim, fox si carp sounder sunt cei mai buni dar sunt si scumpi.
la gama low cost, sunt f multe si unele chiar interesante.

matei1971

Mesaj de matei1971 »

iohann scrie: la gama low cost, sunt f multe si unele chiar interesante.
Dai si cateva exemple?
Energo E-Sential ar fi unii din gama low cost care isi merita banii!
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Ieftini, interesanti, dar si buni, ar cam fi urmatoarele modele.

Energoteam E-Sential 3+1
http://www.totalfishing.ro/set-3-averti ... -7414.html

Prologic Senzora 13

http://www.totalfishing.ro/set-4-averti ... 30666.html

Prologic Unit Bite Alarm

http://www.totalfishing.ro/set-4-averti ... 30665.html

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Allen Besnovich scrie:Pai cred ca asta tine foarte mult de gusturi. Personal, iti recomand Tx-i de la Delkim, pt mine sunt senzorii perfecti, dar in acelasi timp pot sa-ti spun ca am pescuit un sezon cu senzorii Hakuyo 2013, fara nici un fel de probleme. Au mers bine si pe 40grade, si pe furtuna si pe ploaie torentiala.
Cum este statia, au si optiune pentru vibratii? Hakuyo!?
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

tonny scrie:Iti recomand in urmatoare ordine din experianta mea si ce prefer eu :

1. Fox Eos-r pe care ii folosesc de 4 sezoane fara sa am nici macar un fel de probleme cu ei.Am prins pe balta si nopti cu -7 grade,ploi torentiale,vanturi puternice si calduri extreme iar acesti senzori s-au comportat exemplar.Fara bip-uri false chiar si la vant puternic si pe o sensibilitate maxima.Aspect placut si cu posibilitatea de schimb a carcaselor.Un mare avantaj este ca la acesti senzori carcasele nu devin lipicioase in urma tinerii lor in soare mult timp.Au semnal diferit pe drop-back si lumina pe trasatura tine destul de mult timp aprinsa.Posibilitate de schimb a culorilor la fiecare senzor,a luminii de veghe si de asemenea optional achizitonarea unei lampi care lucreaza in tandem cu senzorii si statia.Din partea mea acesti senzori sunt cei mai buni.

2. Delkim tx-i model vechi de prin 2005-2007 si neaparat sa fie produsi in UK altfel zic eu sunt extremi de riscanti cu ei.Sunet frumos si puternic,finisaj la carcase foarte bun si durabil,lumini de asemenea foarte puternice pe trasatura si de veghe,statie care permite un numar foarte mare de senzori sa fie inregistrati la ea.Merg foarte bine si pe frig si pe calduri mari.Pe mine personal ma deranjeaza pescuitul pe ponton si pe ploi torentiale cu ei din cauza semnalelor false pe care le emit de la vibratii.

3. Fox RX la fel ca si Fox Eos-r doar un aspect mai badaran si in plus au setarea rolei pe sistem de vibratie care reprezinta un avantaj.

Sper ca ti-am fost cat de cat de ajutor :)
Deci in afara de RX nu este alt model Eos cu vibratie!? Nu am "sapat" prea mult dupa informatii despre senzori, dar speram ca mai apare functia aceasta, de vibratie, si la vreun model mai vechi, gen Eos R!

silviu_ms

Mesaj de silviu_ms »

Fox Rx, Eos-r sau STR in ordine asta, singura problema care am semnalat-o e consumul destul de mare a bateriei la statie, in au doar feed backuri pozitive, multe probleme cu apa pentru delkim din ce am citit pe forumurile din Anglia(se poate sa fie doar un lot cu probleme) sau daca ai mai multi bani fox Ntxr :mrgreen:
Spor

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”