Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Imi pare rau ca nu ne cunoastem. Era suficient acest lucru ca sa iti schimbi parerea despre preturile pe care le port.norisss scrie:Class...niste lansete care au fost anuntate la 650 LEi (din vechile postari ale lui Mitranescu), dar afisate pe site la 750 LEi. Dupa prima transa din care nu a crapat niciuna, dupa ce cei mai puternici aruncatori le-au "rupt" gura la propriu, iata ca pretul a crescut la 800 Lei. Pentru ca bate si HiS-urile, iar acei aruncatori puternici s-au repezit sa-si vanda titratele lansete (care se cam rup, e adevarat). Problema Class-urilor nu este ca nu ar fi bune la aruncat...sunt al dracului de bune. Deja unii baieti nu foarte rapizi in brand se plang ca nu reusesc sa le incarce cu greutatea cu care se obisnuisera pe MTX 14, asta pentru ca acest Class cere ceva mai multa inzestrare de la natura. Lanseta ar fi frumoasa si destul de usoara daca nu ar avea mici imperfectiuni la imbinarea foliilor de carbon pe toata suprafata blancului. Sa zicem ca as fi trecut si peste asta, dar cand vad ca pretul creste cu fiecare metru obtinut la casting si cu fiecare zi in care nu crapa niciuna, am decis sa ma abtin de la cumparare sa vad unde se opreste...PRETUL.
Consider ca o pozitionare corecta pe piata a acestor lansete dpdv al pretului ar demola vanzarile lansetelor de distanta mult mai titrate de pa piata din RO. Daca Mitranescu ar avea inspiratia (nu il acuz ca pana acum i-ar fi lipsit) sa pozitioneze aceasta lanseta cat mai aproape de nivelul de accesibilitate al pescarilor de buget mediu, cred ca acest Class va fi un mare succes. Il felicit pentru aducerea pe piata a acestor lansete. Departe de mine sa fiu vreun sustinator al lui Mitranescu, dar lansetele sunt beton si arata aproape perfect.
Despre Shimano habar nu am.
Lansetele sunt in magazin, probabil in cursul zilei de astazi or sa fie incarcate. Daca doresti sa le vezi te asteptam la magazin.negutescu scrie:Va multumesc pentru parerile voastre de pana acum. Daca mai sunt si alte pareri le astept cu placere. Oricum nu am gasit de unde sa cumpar 4 bucati xs1...
Dan Mitranescu scrie:norisss scrie:
P.S. Lanseta se adreseaza pescarilor ce arunca in apa zeci de kg de boilies de calitate la un concurs, iar cresterea pretului se anuleaza prin gestionarea cu mai mare grija a unui singur kg de bile .
Sunt la fel.florin.irimia84 scrie:Poate domnul Dan Mitranescu sa ne spună si daca noul MTX Class mai are problema cu mandrina ca celelalte MTX uri? si aici mă refer la cartonul de sub mandrina care daca se uda începe sa se invarta....nu de alta dar as vrea sa trec de la Mtx 14 la Class si nu as vrea sa patesc la fel!
Reparati mandrine pt toate tipurile,dar de ce nu oferiti garantie si la mandrine???????Dan Mitranescu scrie: P.S. Reparam mandrine pe absolut toate tipurile de lansete, iar mtx 14 este unul dintre modelele cu cel mai mic procentaj in acest sens. Ultima cauza de rasucire a mandrinelor este apa. Adezivul , soarele, aruncari laterale , ..., da , dar apa , ...mai greu.