Moderator: gor965
Eu ma refer la loturile de pe pozitii fruntase, dupa doua zile , calificate clar , ( nu conteaza cine ) care vor avea echipe fruntase pe sector, cu posibilitatea de a da sau nu calificarea altor loturi , in detrimentrul pierderii unui punct la general, care oricum nu conteaza.oanavictor scrie:dane ,cam care crezi tu ca sunt loturile alea bune si care sunt alea care vin doar sa faca act de prezenta...........sau ai uitat clasamentul final de anul trecut !
la toate cluburile au avut loc miscari de trupe si nu prea se stie daca in bine su rau ..........eu zic ca vor fi rasturnari spectaculoase de ierarhii anul acesta ..........
Avem deja trei echipe care participa. Altcineva ?Alexandru Mihai scrie:O alta varianta/miza...sa zicem 500 Euro de echipa...asta ca bonus...miza sa fie.Dan Mitranescu scrie:Eu, mai exact, ma gandeam la o miza in prima etapa si a iesit asta cu alesul grilelor in etapa doi .
Daca se gaseste o alta varianta in acest sens ( miza )![]()
, noi suntem deschisi.
Salut înainte de toate si te rog sa nu m-a înțelegi greșit, nu am nimic cu clubul Green Lake, chiar pot spune ca este un model de club pentru mine, pe care multe alte cluburi de la noi din tara ar trebui sa i-l urmeze. Dar in schimb nu prea îmi place sa ne jucam dea soarecele si pisica atunci când avem reguli de respectat. Cam asta e lucrul care pe noi pescarii nu l-am respectat niciodată si din motivul asta am ajuns in situația asta. Atât am avut de spus, in rest numai bine, nu sunt împotriva ca clubul Green LAke sa participe la CN, chiar m-a bucur eu am fost sportiv de performanța si pot spune ca numai atunci când participa mai mulți concurenți si valoarea concursului creste.Neacsu Mircea scrie:ADI NU TE INTELEG![]()
[/quote]oanavictor scrie:INSCRIERI C.N. 2014 :
1. CS SENZOR TEAM ....................ACHITAT
2. As. Club Crap Corbu CCC............ACHITAT
3. CSP Ovidius Constanta
4. CS CARPING CLUB......................ACHITAT
5. PELICANUL...............................ACHITAT
6. CARP UNITED ...........................ACHITAT
7. ENERGY CARP ...........................ACHITAT
8. Abbara Carp Club.......................ACHITAT
9. AVPS Acvila .............................ACHITAT
10 GREEN LAKE ............................ACHITAT
---------
Clubul Sportiv Green Lake a transferat(achitat) taxa din contul clubului .
Barbule ,maine este duminica si nu cred ca mai poate plati cineva atata timp cat bancile sunt inchise .barbumarius scrie:Pai cine inchide lista Nea Victore daca tot e liber pana pe 01.06?
Lasa lumea sa se inscrie.