Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Daca vrei doar sa vezi cu ce se mananca atunci chiar nu iti trebuie recomandari. Ia ceva mai ieftin din lista aia si mergi la pescuit. O sa vezi cu ce se mananca si daca simti nevoia de alte lansete. Doar ca atunci o sa faci alta investitie.gl10cyp scrie:Multumesc pentru precizari, sunt de acord cu tine, dar nu se incadreaza in bugetul despre care se discuta aici, dupa cum mai mult ca siguri cunosti, nu cred ca este cineva nu a trecut prin treapta aceasta de hoby/placere de inceput, cand vrei sa vezi "cu ce se mananca" , dupa care a inceput sa investeasca mai multi bani, era vorba de START, ceva cu care poti sa te initiezi, si un pilot pana ajunge sa concureze pe circuit, trece prin etape de initiere, nu isi cumpara din prima Ferari
am scris de 3,60 si 3lbs pentru ca pe astea mi le permit si pe astea le am, sunt bete pe care stiu sa le folosesc la potentialul lor maxim, conteaza sa ai incredere in batul tau ca te va ajuta si conteaza sa exersezi mult cu echipamentul pe care il ai, mulineta pe care o folosesc costa 110 lei iar batul 230, merg cu ele si la casting unde arunc constant 150 metri cu plumb de 90g iar record personal cu acest ansamblu este de 168m tot in concurs de casting. Tot ce vreau sa spun este ca trebui sa exersezi cu ce ai si vei face performanta.gl10cyp scrie:Mihai, osc1or facea referinta la Daiwa Black Widow 3,90m 3,5lbs, tu spui de 3,6 si 3lb, sa inteleg ca varianta de 3,6m ar fi mai ok? Acesta ar trebui sa fie un alt subiect, 3,9 vs 3,6m pentru lansetele mentionate in topic. Nu ma asteptam sa fie diferente atat de mari...