Pro Team scrie:Sunt curios ce face Mitranescu , ca era tare suparat dupa ultimul concurs
Pai acum nu mai e..ca a picat la peste mare..acolo in fata

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Pro Team scrie:Sunt curios ce face Mitranescu , ca era tare suparat dupa ultimul concurs
Da...sta peste mare in zona acolo...are sanse sa prinda si salonta aceea de 18,5 kg pe care a prins-o Pro Team pe 28.02.2009...Andrei I scrie:Pro Team scrie:Sunt curios ce face Mitranescu , ca era tare suparat dupa ultimul concurs
Pai acum nu mai e..ca a picat la peste mare..acolo in fataOricum nu are motive sa fie suparat..asa cum el spunea "Moara Vlasiei este o balta cu locuri egale, peste se prinde peste tot, de oriunde se poate castiga un concurs...asta e parerea mea chiar daca unii concurenti se vor supara"
Danio scrie:Da...sta peste mare in zona acolo...are sanse sa prinda si salonta aceea de 18,5 kg pe care a prins-o Pro Team pe 28.02.2009...Andrei I scrie:Pro Team scrie:Sunt curios ce face Mitranescu , ca era tare suparat dupa ultimul concurs
Pai acum nu mai e..ca a picat la peste mare..acolo in fataOricum nu are motive sa fie suparat..asa cum el spunea "Moara Vlasiei este o balta cu locuri egale, peste se prinde peste tot, de oriunde se poate castiga un concurs...asta e parerea mea chiar daca unii concurenti se vor supara"
Danio scrie:haide domnu' Pro Team...nu pot sa cred ca nu stii site-ul infopescar... Sau nu mai intrii acolo?Pro Team scrie:Cica se transmite Live pe undeva ,dar nu m am bunghit unde..sursa infopescar -forum