Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Pozitia 6, echipa completa: FOCUS CARP TEAM-Gherghe Catalin-Samfira Ilie-Voicu Mihailkramy scrie:Gherghe Catalin scrie:Sunt eu interesat. Multumesc.kramy scrie:Poz. 6 din lista - din cauza unei operatii la mana dreapta si a imposibilitatii de a pescui, vreau sa renunt. Cine vrea sa preia locul in concurs, sa ma sune sau sa-mi trimita mesaj privat. Concursul este achitat.
Ciprian Cramer - 0725.52.52.42
Momentan rezervat d-lui Gherghe Catalin
Daca nu se vinde si lista.florin pocris scrie:Dupa atatea miscari de trupe ,cedari si cumparari de locuri...o lista finala cred ca vedem pe balta ,nu?
Iacob Cristian scrie:Daca nu se vinde si lista.florin pocris scrie:Dupa atatea miscari de trupe ,cedari si cumparari de locuri...o lista finala cred ca vedem pe balta ,nu?![]()
![]()
Vladut Mateianu scrie:care balta ? concursul se va desfasura la terasa, la dozator !
eu credeam ca se va desfasura langa terasa,la gratare..la cabanute=))Vladut Mateianu scrie:care balta ? concursul se va desfasura la terasa, la dozator !
ce concurs ???Vladut Mateianu scrie:care balta ? concursul se va desfasura la terasa, la dozator !