PRODUSE NOI HAKUYO 2014

Moderator: Dan Mitranescu

Încuiat
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: PRODUSE NOI HAKUYO 2014

Mesaj de Dan Mitranescu »

marian_popescu scrie:Mare este, fără—ndoială
Dar rotițele dințate din plastic, care trebuie să intre una în cealaltă și să susțină picioarele într—un anumit unghi...Nu se potrivesc de nicio culoare, iar magaoaia se prăbușește sub greutatea planetelor cu mulinete
În 650 de lei (deși în ploiesti era 550 parcă) nu găsești ceva mai mare, dar mai de încredere cu siguranță ai o grămadă de variante
Unde si cand au fost observate aceste aspecte ? Eu nu stiu sa se intample asa ceva si l-am verificat pe gresie, nu pe balta unde montarea se face pe un substrat mult mai aderent.
Este vorba numai de Hakuyo sau si la Fox exista aceeasi "problema" ?

P.S. Daca in Ploiesti pretul este 550 lei , atunci magazinul respectiv a gresit ceva. Puteti sa il informati in acest sens , daca ii sunteti prieten :wink: .
P.P.S. Sper ca acest mesaj sa nu aiba ca scop numai denigrarea produsului cat si a mea . Nu de alta , dar cand un produs este prost, parca nu se potriveste cu recomandarea ca in alta parte este ceva mai ieftin . :wink:

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

Salutare
Nu ii sunt prieten ci doar client, uneori. M-ati facut curios si am mers sa mai verific o data. Rod podul respectiv nu este luat de la dvs, ci din europa/niro. Este hakuyo, copie dupa fox sky pod. A zis omul ca il va duce inapoi, sa vada ce poate rezolva, macar sa ia alcteva in schimb. Iar pretul era gresit, intradevar, nu era 550, ci 500 de lei
Ca o fi ala de la dvs...nu am de unde sa verific, pentru ca nu am intrat niciodata la dvs in magazin. Dar este hakuyo, copie fox sky pod, cu aceleasi dimensiuni, picioroangele ale de rezerva etc...

Referitor la produsele hakuyo luate din europa/niro, cu exceptia lansetelor (care, din cate citesc pe-aici, tin bine la munci grele), dar si a avertizirolor (buni in banii lor, ca si alte marci poate mai ieftine), toate produsele ce poarta acest nume sunt niste mizerii

Dan Mitranescu
Veteran

marian_popescu scrie:Salutare
Nu ii sunt prieten ci doar client, uneori. M-ati facut curios si am mers sa mai verific o data. Rod podul respectiv nu este luat de la dvs, ci din europa/niro. Este hakuyo, copie dupa fox sky pod. A zis omul ca il va duce inapoi, sa vada ce poate rezolva, macar sa ia alcteva in schimb. Iar pretul era gresit, intradevar, nu era 550, ci 500 de lei
Ca o fi ala de la dvs...nu am de unde sa verific, pentru ca nu am intrat niciodata la dvs in magazin. Dar este hakuyo, copie fox sky pod, cu aceleasi dimensiuni, picioroangele ale de rezerva etc...

Referitor la produsele hakuyo luate din europa/niro, cu exceptia lansetelor (care, din cate citesc pe-aici, tin bine la munci grele), dar si a avertizirolor (buni in banii lor, ca si alte marci poate mai ieftine), toate produsele ce poarta acest nume sunt niste mizerii
Stiam parerea de la mesajul trecut. Nu era vorba de rod-pod . Chiar nu era nevoie sa-mi jigniti munca de ani de zile si unde, chiar la mine in "casa" ( este topicul magazinului meu ). De ce faceti asta ?

Consider ca daca nu va plac produsele Hakuyo este suficient sa nu cumparati marca. Nu este nevoie sa aruncati cu noroi .
Daca in spate exista ceva interese comerciale sau afinitati in acest sens, atunci este de inteles reactia , dar etica lasa de dorit.

Va rog sa dati numele magazinului in care rod-pod-ul se vinde cu 500 lei . Consider ca este ori o minciuna la mijloc , ori o gresala din partea magazinului respectiv.

P.S. Daca dvs. doriti sa nu mai aveti de a face cu Hakuyo, eu v-am dat un sfat destul de simplu de realizat. Puteti sa imi spuneti ce sa fac in situatia in care eu nu mai vreau sa am de a face cu dvs. ?

vasea

Mesaj de vasea »

Off topic. Dl. Dan
Am un swinger hakuyo lumino model 2013 a carui talapa -cea in care intra senzorul,, sa rupt in urma unui accident. Se poate gasi o talpa de rezerva la dvs.?

Dan Mitranescu
Veteran

vasea scrie:Off topic. Dl. Dan
Am un swinger hakuyo lumino model 2013 a carui talapa -cea in care intra senzorul,, sa rupt in urma unui accident. Se poate gasi o talpa de rezerva la dvs.?
Avem piesa respectiva.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

marian_popescu scrie:Salutare

mi se pare mie, sau bati campii si nu-ti dai seama ??? :oops: :oops: :oops:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Consider ca daca nu va plac produsele Hakuyo este suficient sa nu cumparati marca. Nu este nevoie sa aruncati cu noroi .
Dane, cu toata simpatia, da-mi voie sa te contrazic: exact de asta e nevoie! Cand un produs e, in opinia ta, o "mizerie" nu e de ajuns sa nu-l cumperi ci, firesc (si moral chiar), e sa-i faci antireclama. Din toate puterile si peste tot.

Sigur, nu neaparat pe un topic platit al celui care-l produce sau comercializeaza :) Dar pentru asta exista functia de moderare.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Dan Mitranescu
Veteran

ionut72 scrie:
Dane, cu toata simpatia, da-mi voie sa te contrazic: exact de asta e nevoie! Cand un produs e, in opinia ta, o "mizerie" nu e de ajuns sa nu-l cumperi ci, firesc (si moral chiar), e sa-i faci antireclama. Din toate puterile si peste tot.

Sigur, nu neaparat pe un topic platit al celui care-l produce sau comercializeaza :) Dar pentru asta exista functia de moderare.
Pai si eu ce fac ? :D

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Dan Mitranescu scrie:
ionut72 scrie:

Pai si eu ce fac ? :D
:D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Dan Mitranescu
Veteran

marian_popescu scrie:Mare este, fără—ndoială
Dar rotițele dințate din plastic, care trebuie să intre una în cealaltă și să susțină picioarele într—un anumit unghi...Nu se potrivesc de nicio culoare, iar magaoaia se prăbușește sub greutatea planetelor cu mulinete .........
Am studiat astazi "problema".
Asa este. Picioarele au la imbinare rizuri ce trebuie sa se intrepatrunda la strangerea surubului. ( ca la unele modele de scaune).
"Acestea nu se potrivesc de nicio culoare " , ... in situatia in care picioarele sunt montate necorespunzator.
Pe piesa centrala de prindere a picioarelor sunt doua tipuri de rizuri. Pe o parte sunt unele pronuntate , iar pe partea cealalta sunt unele marunte. Normal ca daca aceasta piesa este montata invers ( si merge lejer acest lucru) , nu are cum sa fixeze ansamblul.

P.S. Daca am dreptate, promiteti ca va revizuiti opiniile fata de Hakuyo? :D

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “DAN MITRANESCU”