Cupa Primaverii ed. a III-a - Moara Vlasiei 1-4 Aprilie 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
vijeliosul
Puncte: 0

Re: Cupa Primaverii ed. a III-a - Moara Vlasiei 1-4 Aprilie 2009

Mesaj de vijeliosul »

Andrei I scrie:Poze are sigur Vijelie la rezolutia care trebuie.

nu am cum sa am poze de la concursul asta ca nu am fost HAHAHA :twisted:
prind cat prind si cand nu mai prind inseamna ca am secat lacul :)

Nini

Mesaj de Nini »

prietenila scrie:uite ce am gasit pe infopescar.tv :

"Dragi colegi, sau prieteni de suflet cum v-am catalogat eu.
"Nu vreau sa transform forumul intr-o sala de judecata" dupa cum zicea un "bun pescar" , si nici sa judec pe nimeni nu am dreptul, dar.. am dreptul sa imi aleg colegi care pun suflet pentru mine, nu doar din interes.
Nu vreau sa fiu precum "o femeie la ciclu", dar am reusit sa deschid ochii si sa vad ca in aceasta familie este fiecare cu "piz...a masii". Deci ce rost mai are?...Aici nu recunoaste nimeni nimic, nu iti multumeste nimeni, dimpotriva se ascund unul de ceilalti in functie de interese...
Exista un singur tel...calcam pe prieteni , colegi, precum pe niste cadavre pt locul 1. Intradevar este o metoda buna sa devii campion, dar atunci ce rost mai are acest club...doar ca fatada, sau doar o sursa de venit ???
Poate gresesc, si imi cer scuze celorlalti care nu inteleg gestul meu, poate vreodata se va afla public, sau mai bine zis cineva va avea mai mult tupeu sa zica lucrurilor pe fata.
Va multumesc din suflet pentru aceasta perioada frumoasa, si va urez numai bine si cat mai multe cupe si bani, in fond cam la asta se rezuma majoritatea.
MULT SUCCES IN CONTINUARE SI SA AUZIM NUMAI DE BINE.

Nini Horn, fost membru Carp Zone.

Ps: Aveti cuvantul meu de onoare ca, totul discutat in sectiune secreta va ramane asa. "

Si am incheiat acest subiect, pacat de echipa din brasov care era adevarata castigatoare a locului 2 :!: pentru asemenea "pescari" trebuie arbitri ca zarguzon adrian. :mrgreen:

va dati seama ce o sa faca la calificari ? :D
Stimate domn "prietenila" sau cum p mea te-o chema,
Nu stiu de unde si cum, iti permiti dumneata sa vb in numele meu , sau sa bagi numele meu in diverse discutii de cacat.
Ce a fost intre mine si clubul Carpzone ma priveste personal, si, sincer nu am nevoie de avocati. Am vreo 4-5 daca nu ma insel. In alta ordine rog un moderator sa stearga acest post ce rahat, si aici ma refer la tine VLADUT (mersi). Cat despre dumneavoastra d-le "prietenila", va aduc la cunostinta ca stau bine si pe IT si o sa aflu cat decurand cine si-a permis sa-mi faca numele de rahat.

cu stima,
nini

Mary2005

Mesaj de Mary2005 »

nu trebuie sa cauti mult ....

se stie cine este ...... dar ce sa faci .. o data cu varsta oamenii o mai iau razna ....
CS Natural Carp

MIRON

Mesaj de MIRON »

Mary2005 scrie:nu trebuie sa cauti mult ....

se stie cine este ...... dar ce sa faci .. o data cu varsta oamenii o mai iau razna ....

dumavoastra dl Maranu ne puteti spune cum a-ti rezolvat concursul de la Fintinele ?......pentru ca pe aici unii stiu si varianta reala :oops: :wink:

Mary2005

Mesaj de Mary2005 »

MIRON scrie:

dumavoastra dl Maranu ne puteti spune cum a-ti rezolvat concursul de la Fintinele ?......pentru ca pe aici unii stiu si varianta reala :oops: :wink:

da domnule V.... pardon MIRON , unii pescuiau pe mal si eu am pescuit in balta .......
CS Natural Carp

MIRON

Mesaj de MIRON »

Mary2005 scrie:
MIRON scrie:

da domnule V.... pardon MIRON , unii pescuiau pe mal si eu am pescuit in balta .......
dl.Maranu :!: vad ca aveti ceva retineri in exprimare :lol: :!: stiam ,
la fel si faptul

ca nu poti hotari singur ceea ce a-i vrea sa ........versi :oops:
pacat .mai ales ca azi e vinerea mare ,sau poate nu :idea: :idea:

Saky

Mesaj de Saky »

Iar se fac manevre ????????? :oops:

@Miron

baga la Gazeta tot ce stii !!! :lol: :lol:

MIRON

Mesaj de MIRON »

Sakal scrie:Iar se fac manevre ????????? :oops:

@Miron

baga la Gazeta tot ce stii !!! :lol: :lol:

in editia de marti :!: Sakale
"FRAUDA" :oops:
:twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!:

multumesc ptr confirmare pescarilor , cu Mitsubishi Pajero,culoare verde , cu nr de ?... :wink:

Saky

Mesaj de Saky »

Si eu am auzit ceva ca la Fantanele s-ar plimba crapii pe mal(contracost) :!: :!: :oops: :oops:

d p-c

Mesaj de d p-c »

La Fantanele, eu impreuna cu Ticu, am terminat concursul pe locul 2, la doar 4 kg de Mary, pescuind cinstit si corect. Sper si cred ca Mary, a castigat corect, pt. ca in ultima noapte am avut o propunere de a primii un crap de 7 kg cu care terminam pe primul loc, dar nu am putut sa-l luam pt. ca suntem oameni cinstiti, ne minteam pe noi insine .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”